01:03

BRUKA I SRAMOTA IBRAHIMOVIĆA! Nedić: Video sam da se ŠEPURI na Svetskom prvenstvu, a svi znamo šta je Miha uradio za njega

šamar

IBRAHIMOVIĆA NEKA JE BRUKA I SRAMOTA! Nedić: Video sam da se ŠEPURI na Svetskom prvenstvu, a znamo šta je Miha uradio za njega

Fudbal -

Dobro je poznato da su Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović bili veoma dobri prijatelji. Međutim, iako je Miha preminuo u petak i sharanjen u ponedeljak. Zlatan se uopšte nije oglasio i tako pao u očima javnosti.

Dejan Nedić, bivši fudbalski sudija, gostovao je u Pulsu Srbije gde je prokomentarisao Ibrahimovićevo ponašanje, ali i rekao par reči o legendi, Siniši Mihajloviću.

- Čuo sam da se Ibrahimović nije oglasio, bruka i sramota. Video sam da se šepuri na tamo Svetskom prvenstvu, a znamo da mu je pokojni Miha puno pomogao. Tako da ga sram bilo - rekao je Nedić i dodao:

Dejan Nedić
foto: Kurir Televizija

- Ono što je bitno je da su se svi oprostili od Mihe koji su to zaista i trebali. Ja se opraštam od Mihe sa čuvenim onim sećanjem pogodka u polufinalu: Tada je postigao pogodak Bajernu i trčao sa južne tribine na severnu tribinu sa onim osmehom. Neka to bude večna slava Mihi koji je dao mnogo ne samo našem fudbalu, nego evropskom i svetskom.

Dejan Nedić

Podsetimo, Nedić je takođe stručni konsultant Javnog servisa Srbije koji redovno analizira fudbalske utakmice u međunarodnim takmičenjima, uključujući i nedavno završeno Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru.

Kada se kamere isključe, vraća se svom radu sa đacima u Drugoj ekonomskoj školi, a o tome koliko je uspešan dokazuje i Svetosavska nagrada, najveće prosvetno priznanje koje mu je prošle godine dodelilo Ministarstvo prosvete.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track