MIHA I ARIJANA SU MOGLI DA IMAJU JOŠ JEDNO DETE: Srceparajuća priča koju je Siniša otkrio pre 3 godine, o ovome se malo zna
Foto: Instagram

otkrio porodičnu tajnu

MIHA I ARIJANA SU MOGLI DA IMAJU JOŠ JEDNO DETE: Srceparajuća priča koju je Siniša otkrio pre 3 godine, o ovome se malo zna

Fudbal -

Smrt Siniše Mihajlovića potresla je čitav svet. Fudbaler koji je bio ambasador Srbije i zaslužni građanin Italije izgubio je bitku sa zloćudnom leukemijom posle tri godine velike borbe.

Siniša Mihajlović, sahrana
foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Italijanski mediji poslednjih dana mnogo pišu o Siniši Mihajloviću. Iz njegovih brojnih intervjua i TV gostovanja izvlače se najzanimljiviji delovi. Posebno oni vezani za njegov život i porodicu koja mu je bila najvažnija u životu.

Siniša Mihajlović, Arijana Mihajlović
foto: Printskrin

Pre tri godine, pred svoj 50. rođendan Siniša Mihajlović dao je obiman intervju za sportski dnevnik "Gazeta delo sport" u kojem je otkrio jednu porodičnu tajnu. Da su on i supruga Arijana mogli da postanu i po šesti put roditelji. Njegova supruga je zatrudnela, međutim nije mogla da iznese trudnoću.

- Pre malo više od godinu dana, Arijana i ja smo čekali još jedno dete. Nažalost, trudnoća je bila prekinuta. Imati dete sa 50 godina je na neki način kao da je prvi put. Moja žena pati zbog toga, znam i vidim to. U bolu, mislim da smo već imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bilo izazov, protiv zakona vremena. Noću, pre spavanja, ta misao se uvek pojavi - ispričao je Mihajlović za "Gazetu".

Arijana Mihajlović, Siniša Mihajlović
foto: Instagram/Ariannamihajlovic

Miha je uvek sa ponosom pričao o svojoj deci iz braka sa Arijanom, ćerkama Viktoriji (25) i Virdžiniji (24), sinovima Miroslavu (22), Dušanu (20) i Nikolasu (15). Ne treba zaboraviti i da je Siniša otac sina Marka (29) kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici, pre nego što je upoznao Arijanu.

- Ja sam srećan čovek, imam šestoro dece. Prvi, Marko, rođen je u vreme kada sam stigao u Rim. Supruga Arijana mi je poklonila pet dragulja. Supruga i deca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je sprečila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih voleo. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali, vreme prolazi brzo... Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga bude blam - objasnio je Siniša Mihajlović.

Kurir sport

Bonus video:

00:08

Majka objavila snimak kako vaspitačica sklanja dečaka s Daunom sa pozornice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track