ZVEZDA PROMOVISALA PRVO ZIMSKO POJAČANJE Uroš Spajić na Marakani naredne 3 godine: Verujem da ćemo osvojiti titulu i otići u LŠ
Foto: Kurir Sport

PROMOCIJA

ZVEZDA PROMOVISALA PRVO ZIMSKO POJAČANJE Uroš Spajić na Marakani naredne 3 godine: Verujem da ćemo osvojiti titulu i otići u LŠ

Fudbal -

Uroš Spajić (29), reprezentativac Srbije koji je zbog povrede propustio Svetsko prvenstvo u Kataru, zadužio je dres Crvene zvezde. I to na tri godine.

Menadžment Crvene zvezde veruje da je Spajić bio idealno pojačanje za prolećni deo sezone i borbu za titulu, a potom i u Ligi šampiona.

Prvo Zvezdino zimsko pojačanje promovisano je na Marakani.

"Oporavak ide po planu, svojim tokom. Radio sam magnetnu rezonancu, radim na jačanju noge.... Očekujem da u martu, najkasnije u aprilu budem spreman i da zaigram", rekao je na početku obraćanja Spajić.

"Verujem da ćemo osvojiti titulu. Nadam se najboljem, da ćemo imati pravu sezonu i otići u Ligu šampiona", poručio je momak koji se posle skoro celu deceniju vratio među crveno-bele.

01:31

Uroš Spajić promovisan na Marakani

Spajić je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde u koju je kao klinac došao iz novobeogradskog Radničkog. Za crveno-bele debitovao je 27. oktobra 2010. godine protiv Borca iz Čačka u kupu, sa 17 godina. Na Marakani je sarađivao sa trenerima Robertom Prosinečkim i Aleksandrom Jankovićem. U maju 2013. otišao je u Tuluz za 1.000.000 evra, praktično spasivši klub od bankrota.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track