MESIJEV PREDLOG KOJI SE GRANIČI SA LUDILOM: Argentinac ovim gestom posle Mundijala pokušao da PONIZI Mbapea i milione Francuza?!
Foto: Foto Arena LTDA / Alamy / Alamy / Profimedia

ODBIJEN

MESIJEV PREDLOG KOJI SE GRANIČI SA LUDILOM: Argentinac ovim gestom posle Mundijala pokušao da PONIZI Mbapea i milione Francuza?!

Fudbal -

Najbolji igrač nedavno završenog Svetskog prvenstva, Lionel Mesi, imao je bizaran predlog nakon što je sa Argentinom osvojio "Zlatnu boginju".

Portal "goal.com", nekoliko dana nakon finalnog meča, doneo je neverovatnu informaciju da je Mesi predložio čelnicima PSŽ-a da po povratku u Pariz sa sobom ponese trofej namenjen osvajaču Mundijala.

Kapiten Argentine verovatno nije razmišljao o mogućim posledicama, ili je svesno želeo da stavi "prst u oko" Francuzima i Kilijanu Mbapeu, saigraču u klubu iz Pariza.

Kilijan Mbape, Lionel Mesi
foto: EPA/Tolga Bozoglu

Ne samo što je Argentina u finalu pobedila Francusku, već je najbolji igrač "Trikolora" ostao bez drugog uzastopnog trofeja, nakon čega je doživeo uvrede i provokacije od strane navijača Argentine i golmana Emilijana Martineza.

U PSŽ-u su se uplašili moguće reakcije ukoliko bi Mesi izašao pred navijače sa trofejom.

Mnogi bi verovatno to shvatili kao provokaciju, pa i pored neverovatnog uticaja Argentinca, njegov predlog su odbili vlasnici koji su inače ljudi iz Katara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track