BIZARNO! NESTVARNE SCENE STIŽU IZ SAO PAULA: Brazilci objavili snimke navodnog Peleovog groba VIDEO
Foto: Screenshot

Užas na internetu

BIZARNO! NESTVARNE SCENE STIŽU IZ SAO PAULA: Brazilci objavili snimke navodnog Peleovog groba VIDEO

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Edson Arantes Do Nasimento, poznatiji pod nadimkom Pele, od 29. novembra se nalazi u bolnici "Albert Ajnštajn" u Sao Paulu.

Stanje legendarnog Brazilca, koji se bori sa opakom bolešću, već neko vreme je veoma loše, pa je i porodica odlučila da otkaže proslavu Božića kod kuće.

Da li je to bio glavni povod ili nešto drugo, tek društvenim mrežama širom Brazila su počeli da se šire snimci koji sugeriše da se na stadionu Santosa vrše pripreme za sahranu Pelea. Santos je klub u kome se Pele proslavio, odigrao je za crno-bele 638 utakmica i postigao 619 golova.

Na snimcima se vidi kako radnici unose velike blokove na sam stadion Santosa koji njegovi navijači zovu "Vila Belmiro". Na centru terena se nalazi veliki šator. Na snimcima se vidi i prostorija u kojoj bi, navodno Pele počivao tik pored svoje biste.

Međutim, mnogi Brazilci smatraju da su ovi bizarni snimci prevara, odnosno da se ne odnose na Pelea, već na marketinšku akciju jedne pivare u kojoj učešće treba da uzme i Nejmar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track