ŠUT KARTA ZA ARGENTINSKOG PROSTAKA: Španac nema milosti za Martineza, njegov postupak je naljutio sve u Engleskoj
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

na transfer listi

ŠUT KARTA ZA ARGENTINSKOG PROSTAKA: Španac nema milosti za Martineza, njegov postupak je naljutio sve u Engleskoj

Fudbal -

Ono što je uradio Emilijano Martinez, golman fudbalske reprezentacije Argentine, posle osvajanja titule prvaka sveta u Kataru naljutilo je celokupnu svetsku javnost.

Emilijano Martinez
foto: AP

Prilikom dodele "Zlatne rukavice" Emilijano Martinez je nepristojnim gestikulacijama zgrozio ceo svet. Zbog toga je danima meta kritika, a čini se da i u njegovom klubu Aston Vili uopšte nisu oduševljeni viđenim, niti će mu progledati kroz prste posle svega.

Menadžer Aston Vile Španac Unai Emeri izjavio je da nije zadovoljan ponašanjem Emilijana Martineza. Španski list i portal "Fichajes" piše da je trener odlučio da Argentinca stavi na transfer listu. Između njih dvojice vladaju zategnuti odnosi, još od pre dva meseca i dolaska Emerija na klupu Aston Vile umesto Stivena Džerarda.

- Kad su emocije jake, teško ih je kontrolisati. Međutim, naredne nedelje razgovaraću s Emilijanom o nekim situacijama tokom slavlja. Sad je sa svojom reprezentacijom i to poštujem, ali kada dođe u klub, naša je odgovornost. Razgovaraću s njim - poručio je Unai Emeri.

Navodno, Aston Vila želi da posle prodaje Emilijana Martineza vidi Marokanca Jusina Bona na golu i za njega je spremna Sevilji da plati 40.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track