KO ĆE BITI SVEŽA KRV U REPREZENTACIJI SRBIJE: Nema mnogo novih imena! Lazar Samardžić, golman iz Srpske i tandem iz Crvene zvezde!
Foto: Nenad Kostić, Profimedia, www.crvenazvezdafk.com

nova lica

KO ĆE BITI SVEŽA KRV U REPREZENTACIJI SRBIJE: Nema mnogo novih imena! Lazar Samardžić, golman iz Srpske i tandem iz Crvene zvezde!

Fudbal -

Dragan Stojković Piksi neće mnogo menjati sastav fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u odnosu na igre na Mundijalu u Kataru.

Katar, Doha, konferencija za štampu, Dragan Stojković Piksi, Aleksandar Mitrović, Svetsko Prvenstvo, Mundijal 2022
foto: Dado Đilas

Jednostavno, selektor nema mnogo prostora za manevar, jer je sve ono kvalitetno što ima pozvao pod zastavu. Možda bi tu moglo da se pronađe mesto za iskusnog Luku Milivojevića, ali se čini da je fokus stavljen na mlade fudbalere koji će biti budućnost Orlova u narednom periodu.

Stevan Stojanović, direktor A tima srpske fudbalske reprezentacije, otkrio je Kuriru na koje to igrače, kao svežu krv računa Dragan Stojković Piksi u kvalifikacionom ciklusu za Evropsko prvenstvo.

- Radimo na tome i učinićemo sve da afirmišemo neke nove igrače. Ali, gro tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo činiće svi igrači koji su igrali na Mundijalu u Kataru - otkrio je Stevan Stojanović i nastavio:

Strahinja Eraković, Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Selektor Dragan Stojković je rekao da će uputiti poziv Lazaru Samardžiću. Naravno, pre toga obavićemo još jedan razgovor sa njim. Biće tu i novih lica među golmanima, računamo na Vladana Kovačevića, veću šansu dobiće Strahinja Eraković, Stefan Mitrović... Još neki igrači. Želimo da ostvarimo naš drugi primarni cilj, a to je plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj!

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track