TONČEV NEMA NIJEDAN DOKAZ! Direktor Dika Stojanović EKSPRESNO odgovorio: SRAMOTA da Novica vređa na ovako prizeman način!
Foto: FSS

žustra polemika

TONČEV NEMA NIJEDAN DOKAZ! Direktor Dika Stojanović EKSPRESNO odgovorio: SRAMOTA da Novica vređa na ovako prizeman način!

Fudbal -

Povodom teških optužbi koje je na račun čelnika Fudbalskog saveza Srbije izneo Novica Tončev, oglasio se i direktor A reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović, legendarni golman Crvene zvezde.

- Tončevu dozvoljeno je da prisustvuje sednici Izvršnog odbora FS Srbije, iako nije imao pravo na to po Statutu, pošto nije izabran. Rekao je to što je rekao, ne dostavivši nijedan dokaz u prilog svojim tvrdnjama. Imao je za cilj da napravi haos, ali nije uspeo, jer je sednica protekla u miru. Od 12 članova 11 njih je glasalo za izveštaj, Novica Tončev bio je protiv, dok se Dragan Simović nije pojavio. Nije u redu i sramota je da se na takav prizeman način pominje i vređa selektor Dragan Stojković i svi mi iz Saveza. Sav novac vezan za premije je zarađen po pravilniku koji je usvojen, a za koji je glasao i Novica Tončev. Neistine, uvrede i diskvalifikacije, ton i reči koje je koristio najviše govore o njemu. I ovim bih završio svaku polemiku na ovu temu - izjavio je Stevan Stojanović, direktor A reprezentacije Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track