RONALDO?! HTEO SAM PRVO MESIJA DA DOVEDEM! Kristijanov novi trener ŠOKIRAO PLANETU! Izjavio ovo pa umro od smeha (VIDEO)
Foto: EPA/Alejandro Garcia

ŠALA?

RONALDO?! HTEO SAM PRVO MESIJA DA DOVEDEM! Kristijanov novi trener ŠOKIRAO PLANETU! Izjavio ovo pa umro od smeha (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je iznenadio planetu odlukom da karijeru nastavi u Al Nasru iz Saudijske Arabije, a o njegovom dolasku je na zanimljiv način govorio o dolasku Portugalca.

Ronaldo će u februaru proslaviti 38. rođendan, ali uprkos tome, ljubitelji fudbala su bili uvereni da ima šta da pruži u najkvalitetnijim ligama na svetu.

Nakon rastanka sa Mančester junajtedom, nekadašnji fudbaler Sportinga, Real Madrida i Juventusa, odlučio je da potpiše neverovatan ugovor po kojem će zaraditi 200 miliona evra na godišnjem nivou.

Sada je na društvenim mrežama popularan snimak sa konferencije za medije održane pre nego što je klub ozvaničio transfer Portugalca.

Na njoj je trener Al Nasra, Rudi Garsija, odgovarao na pitanja vezane za dolazak Ronalda.

"Ronaldo?! Hteo sam prvo da dovedem Lea Mesija direktno iz Dohe", šaljivo je poručio Garsija i krenuo da se smeje, kao da ni sam nije verovao da će Ronaldo zaista postati fudbaler ekipe koju trenira.

Pitali su čuvenog Francuza da govori i o spekulacijama da će Al Nasr leta 2023. godine pokušati da dovede još dvojicu "veterana", Serhija Ramosa i Luku Modrića.

"Imamo svoje ciljeve, ali ne mogu da govorim o drugim igračima, kao ni fudbalerima koji nisu deo mog tima", rekao je Garsija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track