FULAM MOŽE I BEZ MITROVIĆA: Suspendovani i povređeni Srbin nije igrao u FA Kupu
Foto: AP

Bez problema

FULAM MOŽE I BEZ MITROVIĆA: Suspendovani i povređeni Srbin nije igrao u FA Kupu

Fudbal -

Fudbaleri Fulama plasirali su se danas u četvrto kolo FA kupa, pošto su na gostujućem terenu pobedili Hal siti sa 2:0.

Prvi gol postigao je Leven Kurzava u 37. minutu, a pobedu je obezbedio Danijel Džejms pogotkom u petom minutu nadoknade vremena.

Aleksandar Mitrović nije igrao u ovoj utakmici. On je u ligaškom meču u prošlom kolu protiv Lestera zaradio žuti karton pa će propustiti i meč protiv Čelsija za vikend. Srpski as je tom prilikom zaradio i nezgodan udarac, pa je klub odlučio da ga poštedi pred naredne obaveze.

Drugoligaš Blekpul pobedio je na svom terenu premijerligaša Notingem Forest sa 4:1.

Blekpul je poveo golom koji je Marvin Ekpiteta postigao u 17. minutu, prednost je udvostručio Jan Poveda u 64. minutu, a treći gol postigao je Si Džej Hamilton pogotkom u 71. minutu. Četvrti gol postigao je Džeri Jejts u 87. minutu, a jedini pogodak za Forest postigao je Rajan Jejts u drugom minutu nadoknade.

U duelu dve ekipe iz Čempionšipa Šefild junajted pobedio je na gostovanju Milvol sa 2:0.

Golove su postigli Danijel Džebison u 23. i Džejden Bogl u 36. minutu.

U ostalim utakmicama trećeg kola Brajton je na gostujućem terenu pobedio Midlsbro sa 5:1, Sanderlend je kao gost bio bolji od Šruzberija sa 2:1, dok je Ipsvič pobedio Roteram sa 4:1.

Barnli je na gostujućem terenu pobedio Bornmut sa 4:2 i plasirao se u četvrto kolo, a Flitvud je bio bolji od Kvins Park Rendžersa sa 2:1.

Borem Vud i Akrington odigrali su nerešeno 1:1, a Česterfild i Vest Bromvič Albion nerešeno 3:3, pa će igrati nove utakmice.

Tokom dana biće igrane 22 utakmice trećeg kola FA kupa, a u toj fazi takmičenju se priključuju klubovi iz najjače dve engleske lige.

Branilac trofeja Liverpul večeras dočekuje Vulverhempton.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track