RONALDO JE BIO NOĆNA PTICA, NIKO NIJE MOGAO DA GA UMIRI: Da imam ženu kao Figo uvek bih bio kod kuće! Ovo je Helen Svedin!
Foto: Profimedia

Bio zaljubljen u ženu saigrača

RONALDO JE BIO NOĆNA PTICA, NIKO NIJE MOGAO DA GA UMIRI: Da imam ženu kao Figo uvek bih bio kod kuće! Ovo je Helen Svedin!

Fudbal -

Početkom novog milenijuma Florentino Perez je stvorio prvu generaciju Galaktikosa u Realu iz Madrida.

Ronaldo, Luis Figo, Roberto Karlos, Zinedin Zidan, Dejvid Bekam, Klod Makele, Majkls Oven, Robinjo, uz domaće igrače kao što su Raul, Kasiljas, Jero, Guti... činili su tada najatraktivniji tim na svetu.

Predsednik "Kraljevskog kluba" je uspeo sa svim tim velikim zvezdama da se izbori i primiri ih. Pa, sve sem jednog. Ronaldo Da Lima je verovatno i najbolji među članovima Galaktikosa. Međutim, bio je poznat po tome da je voleo lude provode i često je jutra dočekivao po noćnim klubovima.

Kada je saznao šta se dešava Perez je pozvao Ronalda na razgovor. Imao je samo jednu molbu za nestašnog Brazilca, da se smiri i ugleda na Luisa Figa.

Usledio je jedan od najlegendarnijih odgovora u istoriji fudbala.

"Da imam ženu kao Figo uvek bih bio kod kuće".

Portugalski as je 2001. godine oženio švedsku manekenku Helen Svedin posle pet godina zabavljanja. Zajedno imaju tri kćerke i to Danielu (rođenu 1999.), Martinu (2002.) i Stelu (2004.).

Svedin je godinama bila zaštitno lice jedne čuvene modne kuće, a učestvovala je u brojnim revijama i krasila brojne naslovnice.

Atraktivna Šveđanka se u poslednje vreme slabije pojavljivala u medijima, ali bi svaki put pobrala svu pažnju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track