EMA NIJE KAO DRUGE ŽENE FUDBALERA: Supruga Gereta Bejla nosi UŽASNU ŽIVOTNU PRIČU! Živi daleko od slave i glamura i nema Instagram
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

EMA NIJE KAO DRUGE ŽENE FUDBALERA: Supruga Gereta Bejla nosi UŽASNU ŽIVOTNU PRIČU! Živi daleko od slave i glamura i nema Instagram

Fudbal -

Slavni velški fudbaler Geret Bejl odlučio je da se penzioniše.

Čuveni Velšanin koji je u toku karijere pet puta osvajao Ligu šampiona, tri puta La Ligu, uz mnogo drugih ekipnih i individualnih priznanja, odlučio je da u 33. godini stavi tačku na veoma uspešnu karijeru.

Geret Bejl
foto: UK Sports Pics Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Mnogi za uspešnu karijeru "krive" njegovu suprugu Emu Ris Džons.

Geret i Ema su se venčali posle desetogidšnje veze 2019. godine.

Ema nije poput većine žena fudbalera. Živi daleko od slave i glamura, a u prilog tome govori i podatak da nema Instagram nalog.

Rođena je u Kardifu, a upoznala je Gereta jako mlada pošto su išli u istu školu. Bila je odličan đak i posle škole je završila medicinski fakultet i postala pedijatar.

Venčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine na Majorci. Bilo je prisutno samo 60-tak osoba. Gosti su saznali za mesto venčanja samo 24 sata pre događaja, a morali su da predaju svoje telefone obezbeđenju pre ulaska. Ema nije želela bilo kakve fotografije sa ceremonije.

Imaju četvoro dece, Navu, Aksela, Albu i Ksandera.

Geret Bejl
foto: Profimedia

Ali, nije sve tako sjajno i bajno u životu Eme. Naime, njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, a ni ostatak njene porodice nije daleko od kriminala i mnogi se bave dilovanjem droge.

Na venčanje nisu bili pozvani ni Emini deda i baba, koji su je odgajili.

Nakon što je izašao iz zatvora, Emin otac je počeo da živi s ruskom cvećarkom, što je još više razbesnelo njegovu kćerku.

Problem sa zakonom nema samo Emin otac. Članovi Emine porodice su petljani u aferu sa nestalim koferom u kom je bilo 850.000 evra od trgovine drogom. Automobili koji su pripadali dedi, babi i tetki Eme Džouns su spaljeni 2016. godine, nakon što su poliveni benzinom u kući njene druge tetke u Velsu.

U jeku planiranja venčanja, Ema je primila još jednu strašnu vest. Dečko njene sestre je pronađen mrtav.

On se navodno ubio u momentu dok je bio pod istragom socijalne službe u vezi sa starateljstvom nad svojom decom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track