ZVEZDINIH POLA MILIONA KORISNIKA NA TIKTOKU: Na Marakani trljaju ruke, lideri su i na društvenim platformama
Foto: Prinstskrin

veliki uspeh

ZVEZDINIH POLA MILIONA KORISNIKA NA TIKTOKU: Na Marakani trljaju ruke, lideri su i na društvenim platformama

Fudbal -

FK Crvena zvezda označava interesantan jubilej koji dovoljno govori o veličini kluba i o zainteresovanosti navijača i uopšteno ljubitelja fudbala za dešavanja u crveno-beloj porodici.

Naime, TikTok profiL FK Crvena zvezda dostigao je brojku od fantastičnih 500 hiljada pratilaca. Zvanični nalog kluba na društvenoj mreži TikTok otvoren je 2019. godine, čime su crveno-beli postali doajeni ove platforme, s obzirom na to da su se našli među prva četiri evropska kluba sa otvorenim profilom.

Kreativnost i zanimljiv sadržaj doveli su do toga da profil FK Crvena zvezda eksponencijalno raste i za manje od četiri godine stigne do pola miliona pratilaca, a u klubu su sigurni da se tu neće zaustaviti, već da ih uskoro čekaju novi jubileji. U međuvremenu, profil je u martu 2021. godine dobio i verifikaciju, čime je još jednom potvrđeno da je FK Crvena zvezda prepoznata u TikTok zajednici.

Ujedno, profil FK Crvena zvezda ima i 13,5 miliona lajkova u ovom trenutku, što najbolje govori o tome šta crveno-beli pratioci misle o sadržaju koji se objavljuje na TikToku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track