PUTIN JE PRIMIO ENGLESKU LEGENDU, A ON GA JE POKRAO: Evo šta je to uradio Rio Ferdinand kada ga je ugostio predsednik Rusije
Foto: AP Ilya Pitalev, EPA Facundo Arrizabalaga

dugi prsti

PUTIN JE PRIMIO ENGLESKU LEGENDU, A ON GA JE POKRAO: Evo šta je to uradio Rio Ferdinand kada ga je ugostio predsednik Rusije

Fudbal -

Šokantna stvar dogodila se 2018. godine, kada je predsednik Rusije Vladimir Putin u Kremlju primio delegaciju poznatih fudbalera i fudbalerki.

Aleks Skot
foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Ono što je otkrila bivša reprezentativka Engleske Aleks Skot može da se nazove najbizarnijim događajem vezanim za Rija Ferdinanda. Naime, legenda engleskog fudbala ukrao je escajg tokom prijema u Moskvi. Tačnije, uzeo je jednu kašičicu sa stola i strpao je u džep.

Rio Ferdinand time je pokazao veliko nevaspitanje i bezobrazluk, međutim niko od zvaničnika Rusije, posebno ne predsednik te zemlje Vladimir Putin, nije ga podvrgao javnom izrugivanju, iako su sasvim izvesno videli šta se desilo, jer su sve prostorije u Kremlju pokrivene sigurnosnim kamerama.

Celu priču u javnost iznela je Aleks Skot, u razgovoru za engleski medij "Dejli Star".

- Ferdinand i ja smo bili pozvani u Kremlj u okviru programa FIFA legendi da razgovaramo o Svetskom prvenstvu. Kada smo izlazili sa prijema, Rio me je nasmejao. Otvorio je dlan i pokazao mi da je ukrao kašičicu za uspomenu - rekla je Skotova za "Dejli Star".

Rio Ferdinand
foto: Printskrin/Telegram

Pored Aleks Skot i Rija Ferdinanda, gosti Vladimira Putina bili su predsednik FIFA Đani Infantino, fudbalske legende Lotar Mateus, Peter Šmajherl, Dijego Forlan i Horhe Kampos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track