DIRLJIVE REČI DRAGIŠE BINIĆA O SINIŠI MIHAJLOVIĆU! Mihin bivši saigrač najavio sutrašnji meč na Marakani EMOTIVNOM PORUKOM
Dragiša Binić o Siniši Mihajloviću, Foto: Insidefoto / Alamy / Alamy / Profimedia, Kurir TV

legendi u čast

DIRLJIVE REČI DRAGIŠE BINIĆA O SINIŠI MIHAJLOVIĆU! Mihin bivši saigrač najavio sutrašnji meč na Marakani EMOTIVNOM PORUKOM

Fudbal -

Siniša Mihajlović nikada neće biti zaboravljen u svojoj kući, stadionu Crvene zvezde, svedoče i najave generalnog direktora Zvezdana Terzića, koji je najavio planove i inicijativu da deo tribina najvećeg sportskog zdanja u zemlji uskoro ponese njegovo ime.

Binić
foto: Kurir tv

Sve više je onih koji žele da sportska dešavanja organizuju u čast legende srpskog I svetskog fudbala.

Dragiša Binić, bivši fudbaler Crvene zvezde, kao veliki prijatelj, kolega, saborac i cimer Siniše MIhajlovića gostovao je u jutarnjem programu Redakcija i podelio svoje uspomene vezane za njega.

Dragiša Binić
foto: Kurir tv

Kako je rekao Binić, Srbija ne zna da ceni sebe i svoje ljude.

- Možda mi, kao država, i nismo znali šta smo imali! Nama su Italijani pokazali koliko poštuju jednu ličnost koja nije njihove nacionalnosti, i kako je cela država stala na jedan dan! Takvo poštovanje, cele Italije ja to nisam nigde video! Tu tek vidimo šta smo izgubili i da treba malo više da cenimo sebe! - započeo je snuždeno Binić, misleći na Srbiju, koja kao da kasno prepoznaje svoje legende.

03:56

MIHAJLOVIĆ JE ČOVEK KOJI JE SPOJIO NESPOJIVO!

Kao čovek koji je napravio najveći uspeh u fudbalu, prema mišljenju BInića, stadion sa njegovim imenom je minimum kojim bi pokazali koliko smo ga cenili.

- Čovek koji je najveći uspeh napravio u fubalu u svim strukturama sporta! Videli ste da je on uvek isticao ko je i odakle je. VIdeli ste i kada je bila sahrana da je i katolički i pravoslavni sveštenik- da su izašli zajedno i držali molitvu, i da je naš čovek spojio nespojivo. Zašto da ne? Naš stadion, to je nešto gde se ovo sad desilo i trebalo bi još mnogo toga uraditi, iako malo kasnimo! - rekao je Binić dodajući da će se time mladim sportistima dokazati kako treba poštovati legendu.

- To je ono što si napravio. Sve drugo se zaboravlja. Onoliko koliko se priča o tebi, to je taj rezultat koji si ti, kao sportista napravio! - rekao je.

Normalno je da će biti sutra na Marakani, naglasio je Binić, rekavši da će i porodica Mihajlovića biti tamo, kao i generacija Mihajlovića, Vojovodini navijači. Zvezdini navijači.

- Ponećemo dresove, Zvezdini navijači napravili su koreografiju, i tu smo da uvažimo ovu veliku ličnost! - kazao je on.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track