ODLUKA JE KONAČNA, DEO TRIBINE NOSIĆE IME SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Skupština FK Crvena zvezda usvojila predlog uprave
Foto: Printskrin

jednoglasno

ODLUKA JE KONAČNA, DEO TRIBINE NOSIĆE IME SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Skupština FK Crvena zvezda usvojila predlog uprave

Fudbal -

FK Crvena zvezda je odlučila da VIP tribina na zapadnoj strani subote 4. februara nosi naziv po Siniši Mihajloviću. To je jednoglasno odlučeno na današnjoj redovnoj sednici Skupštine kluba.

Siniša Mihajlović, Barbika
foto: Printscreen

Potpredsednik Upravnog odbora Jovan Kule Aćimović je na redovnoj četvrtoj sednici Skupštine kluba izneo predlog da se tribina VIP Zapad nazove po Siniši Mihajloviću, što su svi jednoglasno prihvatili.

Crvena zvezda će osim utakmice protiv Vojvodine koja se organizuje u njegovu čast, i na ovaj način odati večno priznanje svom bivšem fudbaleru. Iako je Miha u Zvezdinom dresu odigrao svega 90 utakmica, njegovo ime se upisalo zlatnim slovima u klupsku istoriju, s obzirom na to da se popeo na vrh Evrope i sveta.

Iz Crvene zvezde kažu:

"Međutim, nije on postao Zvezdina legenda samo zbog igračkih, već zbog ljudskih kvaliteta. Miha nikada nije prekinuo vezu sa Crvenom zvezdom i Srbijom, i bio je večiti ambasador našeg kluba i naroda. Uvek je sa ponosom isticao odakle potiče, da pripada Crvenoj zvezdi i Srbiji, a njegova tragična i prerana smrt je nesumnjivo uticala da uđe u legendu."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track