CRVENA ZVEZDA PRODALA JOŠ JEDNOG IGRAČA U AUSTRIJU: Koliko će novca zaraditi? Smeši joj se i pristojan bonus!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

transfer

CRVENA ZVEZDA PRODALA JOŠ JEDNOG IGRAČA U AUSTRIJU: Koliko će novca zaraditi? Smeši joj se i pristojan bonus!

Fudbal -

Crvena zvezda nastavlja sa rasterećenjem igračkog kadra. Sportski sektor kluba prodao je još jednog stranca i zaradio pristojnu sumu.

Ibrahim Mustafa
foto: www.crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Ibrahim Mustafa (22) napušta Marakanu, pošto je kompletirao transfer sa austrijskim klubom LASK iz Linca. Crvena zvezda je od njegove prodaje zaradila 500.000 evra, plus 100.000 evra ukoliko momak iz Gane ostvari dogovorene bonuse.

Crveno-beli će imati i 15 odsto od naredne prodaje, od transfera Ibrahima Mustafe iz LASK u neki drugi klub. Momak iz Gane ima i srpski pasoš, a u našu zemlju došao je u zimu 2020. godine u omladinski pogon Crvene zvezde. Za LASK sa velikim uspehom igraju dvojica bivših fudbalera crveno-belih Branko Jovičić i Filip Stojković.

Ibrahim Mustafa
foto: www.crvenazvezdafk.com

Dobrim igrama, posebno na pozajmicama u Zlatiboru, Radničkom iz Sremske Mitrovice i Novom Pazaru izborio je povratak u Crvenu zvezdu. Posebno se istakao letos na letnjim pripremama kod Dejana Stankovića. Ove sezone odigrao je 19 utakmica u crveno-belom dresu u svim takmičenjima.

Crvenu zvezdu ove zime napustili su El Fardu Ben, Vuk Bogdanović, Nemanja Motika, Radovan Pankov, Zoran Popović, Nikola Stanković, Nikola Knežević, Jovanj Mituljikić.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track