STIŽU ČESTITKE! BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE DOBIO SINA U 55. GODINI! Postao otac po drugi put: Suze su mi krenule od radosti
Foto: Privatna Arhiva

RADOST U PORODICI FUDBALERA

STIŽU ČESTITKE! BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE DOBIO SINA U 55. GODINI! Postao otac po drugi put: Suze su mi krenule od radosti

Fudbal -

Nikoslav Bjegović, bivši fudbaler Crvene zvezde, dobio je juče sina u 55 godini! Bjegoviću je ovo drugo dete, pošto veći ima troipogodišnju ćerkicu Nastasiju iz braka sa 15 godina mlađom suprugom Natašom.

- Presrećan sam, suze su mi krenule od radosti! Rođen je još jedan fudbaler. Pravi je mali Ličanin, rođen je skoro sa četiri kilograma, a dugačak 54 centimetra. Voleo bih više da bude golgeter, kao moj otac Petar koji je igrao za Hajduk iz Splita i klub Zagreb, nego kao ja obrambeni igrač - kaže radosni Bjegović.

Nikoslav Bjegović sa suprugom Natašom
Nikoslav Bjegović sa suprugom Natašom foto: Privatna Arhiva

Nekadašnji igrač crveno-belih otkriva da je njegova supruga Nataša birala ime za sina, a da se on sa tim složio.

- Sinu smo dali ime Konstantin. Ime Konstantin simboliše postojanu i nepokolebljivu osobu čvrstog karaktera, kakvi su mu i roditelji. Ime ima dublje istorijsko značenje, rimski car Konstantin Veliki, koji je poštovan zbog dve činjenice: jer je stao na kraj progonu hrišćana i osnovao grad koji je dobio ime po njemu - Konstantinopolj tj. Carigrad i time je osigurao opstanak carstva na Istoku još dugo posle pada Rima u 5 veku - navodi Bjegović.

Nikoslav Bjegović
foto: Privatna Arhiva

On ističe da je njihova ćerka Nastasija rođena na Vidovdan, kao i da se raduje bratu.

Bjegović se devet godina zabavljao sa bankarkom Natašom Maksimović, a verili su 2016. na Rodosu. Vezu su krunisali u jesen 2017. godine.

Bjegović je igrao za Crvenu zvezdu, reprezentaciju, kineski Bejing Guoan, švajcarski Lucern i mnoge druge klubove. Posle toga je bio prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije za ženski fudbal.

(Kurir.rs / Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track