SKANDAL! SNIMALI FILM ZA ODRASLE NA STADIONU POZNATOG KLUBA: Dok se utakmica igrala u blizini terena odvijala se ŽESTOKA AKCIJA!
Foto: Printscreen

hit

SKANDAL! SNIMALI FILM ZA ODRASLE NA STADIONU POZNATOG KLUBA: Dok se utakmica igrala u blizini terena odvijala se ŽESTOKA AKCIJA!

Fudbal -

Žestok skandal potresa Francusku! Dok su fudbaleri Nice 29. januara igrali prvenstveni meč protiv Lila na na stadionu "Alijanc Riveira" snimao se film za odrasle!

Radnja filma, koji se nedavno pojavio na pojedinim sajtovima za odrasle, počine na tribinama stadiona čuvenog francuskog kluba, a onda se vrela akcija seli u toalet na stadionu gde je snimljena glavna scena.

Skandal je izbio kad su navijači Nice na jednoj platformi primetili video koji je snimljen na njihovom stadionu. I dok su oni mahom bili oduševljeni što se radnja filma odvija na mestu na kom provode dosta vremena, čelnicima kluba to nije bilo smešno, pa su odlučili da podnesu prijavu protiv nepoznatih lica, jer smatraju da se na ovaj način ruši ugled kluba.

"Nica je podigla tužbu protiv osoba koje su snimile film za odrasle u toaletu stadiona "Alianc Riveire". Događaj se desio 29. januara na meču protiv Lila", navodi se u saopštenju kluba.

Sada je sve u rukama policije koja je pokrenula istragu o ovom slučaju, piše "RMC Sport".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track