BOMBA NA POMOLU: Zinedin Zidan uskoro preuzima PSŽ! Ako Sveci ispadnu iz Lige šampiona, slavni Francuz seda na klupu Parižana!
Foto: Profimedia

kuva se

BOMBA NA POMOLU: Zinedin Zidan uskoro preuzima PSŽ! Ako Sveci ispadnu iz Lige šampiona, slavni Francuz seda na klupu Parižana!

Fudbal -

Legendarni Francuz Zinedin Zidan mogao bi uskoro da sedne na klupu Pari Sen Žermena.

Zidan će preuzeti francuskog šampiona ako aktuelni trener "svetaca" Kristof Galtije dobije otkaz, prenose tamošnji mediji.

Galtijeu se ozbiljno drma klupa. Francuski mediji navode da će šef stručnog štaba Parižana dobiti otkaz ako PSŽ bude eliminisan iz Lige šampiona. Trenutno sve ide ka tome... PSŽ igra očajno, a u prvom meču osmine finala Lige šampiona doživeo je poraz od Bajerna na svom terenu 1:0.

"Galtije nema nikakav uticaj u svlačionici PSŽ-a. Klub se nalazi u krizi, a Galtije ne može da kontroliše velike zvezde. Čelnici PSŽ-a traže zamenu za Galtijea, posle nekih kontroverznih situacija koje su se dogodile u svlačionici šampiona Francuske. Taj čovek nije sposoban da kontroliše igrače i da bude dominantan“, ističe francuski novinar Eduardo Inda.

Rukovodstvo kluba očajnički želi Zidana za trenera i navodno već pregovaraju sa njim o preuzimanju tima.

Francuski mediji ističu da je bivši trener Reala u nekoliko navrata odbio PSŽ, jer se nadao da će dobiti priliku da vodi reprezentaciju Francuske. Međutim, Didije Dešan je nakon Mundijala produžio ugovor sa Fudbalskim savezom Francuske, pa će popularni Zizu morati da čeka neku novu priliku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track