BUGARI ŽESTOKO KAZNILI SAŠU ILIĆA: Srbin neće voditi CSKA u derbiju protiv imenjaka, a moraće i da se hvata za novčanik!
Foto: CSKA Sofija

dug jezik

BUGARI ŽESTOKO KAZNILI SAŠU ILIĆA: Srbin neće voditi CSKA u derbiju protiv imenjaka, a moraće i da se hvata za novčanik!

Fudbal -

Saša Ilić kažnjen je u Bugarskoj i neće moći kao trener da vodi sofijski CSKA u derbiju protiv imenjaka CSKA 1948 11. marta.

Saša Ilić
foto: Printskrin/Jutjub

Disciplinska komisija FS Bugarske sankcionisala je srpskog stručnjaka na dva meča zabrane, pošto je dobio peti žuti karton u sezoni. „Armejci“ će i za vikend biti svog trenera u meču 22. kola šampionata protiv Lokomotive iz Plovdiva.

Pored toga, Saša Ilić kažnjen je i novčano, sa 800 leva, malo više od 400 evra. Zanimljivo, Saša Ilić nije vodio CSKA ni u prvom derbiju sezone protiv CSKA 1948. Tada je bio kažnjen zbog trećeg žutog kartona.

Gostovanje CSKA 1948 biće veliko iskušenje za tim Saše Ilića, jer vodi veliku borbu sa Ludogorecom u šampionatu za titulu. Ilićev CSKA je lider na tabeli sa 53 boda, četiri više od ekipe iz Razgrada, koji ima i utakmicu manje. CSKA 1948 je treći i ima 11 bodova manje od imenjaka iz Sofije.

U odsustvu Saše Ilića, kako pišu bugarski mediji, ekipu će voditi jedan od njegovih pomoćnika - Milorad Peković ili Veličko Kaplanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track