"TI NISI DOBAR MUSLIMAN" - SALAH RASPLAKAO NAVIJAČICU U HIDŽABU: Ronila suze ispred TV i urlala na zvezdu Liverpula! EVO I ZAŠTO!
Foto: Printscreen

HIT SNIMAK

"TI NISI DOBAR MUSLIMAN" - SALAH RASPLAKAO NAVIJAČICU U HIDŽABU: Ronila suze ispred TV i urlala na zvezdu Liverpula! EVO I ZAŠTO!

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula deklasirali su u nedelju na Enfildu velikog rivala Mančester junajted (7:0) u derbiju Premijer lige.

Redsi su brtalno ponizili ljutog rivala i naneli mu najbolniji poraz u istoriji kluba.

Najveća zvezda tima sa Enfilda, Egipćanin Mohamed Salah postigao je dva gola i upisao asistenciju, ali i svojom sjajnom partijom razbesneo jednu nigerijsku navijačicu.

Naime, društvenim mrežama kruži snimak na kome jedna žena u hidžabu na TV prati prenos najvećeg engleskog derbija i žestoko kritikuje Salaha.

Optužuje ga da "nije dobar musliman" jer zajedno sa svojim saigračima ponižava protivnika na terenu.

Ona ističe da je islam religija milosrđa i da je Salah morao da pokaže saosećanje prema igračima Mančester junajteda.

"Vi ste besramni jer ste pobedili Junajted 7:0. To je bilo previše. Trebalo je da završite sa 3:0 i svakako bi osvojili ta tri boda", razočarana je bila navijačica iz Nigerije.

Najviše se razočarala u Salaha.

"A ti Salah... Nas u islamu uče da volimo jedni druge i trebalo je tako da se ponašaš protiv Junajteda, a ne da im daš dva gola", poručila je ona.

Podsetimo, Salah je nakon dva postignuta gola protiv Junajteda postao najbolji strelac u istoriji Liverpula u Premijer ligi sa ukupno 130 datih golova.

Kurir sport/Sportsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track