MAURO IKARDI IMA BRUTALNO ZGODNU SESTRU KOJA NE VOLI VANDU: Ona se slikala potpuno gola! Njeni fanovi OSTALI SU U ŠOKU!
Foto: Printscreen/Instagram

da ti srce stane

MAURO IKARDI IMA BRUTALNO ZGODNU SESTRU KOJA NE VOLI VANDU: Ona se slikala potpuno gola! Njeni fanovi OSTALI SU U ŠOKU!

Fudbal -

Svetska javnost dobro je upoznata sa Maurom Ikardijem i njegovom suprugom Vandom Narom. Dvoje Argentinaca trude se svaki dan da naprave neki skandal, kako bi se našli na naslovnim stranama.

Ivana Ikardi
foto: Printskrin/Instagram

Mauro Ikardi ima prelepu sestru. Zove se Ivana i veoma je popularna na društvenim mrežama. Plavokosa Argentinka je uvek aktuelna i svoje fanove skoro svakodnevno obraduje atraktivnim fotografijama.

Sada je otišla korak dalje objavivši fotku iz bazena gde je zaplivala poptuno gola. Iskoristila je boravak u Marbelji da zaintrigira svoje fanove rečima:

- Pravi je luksuz biti svoj!

Njeni obožavatelji nisu krili oduševljenje, pa je jedan od njih bio iskren, napisavši:

- Ovo je za srčani udar!

Drugi je dodao:

- Prelepa mala sirena!

A, treći:

- Divno telo imaš, Ivana!

Ivana Ikardi (28) bavila se manekenstvom, a danas je poznata influenserka u Argentini. Bila je učesnik tamošnjeg rijalitija "Veliki brat" 2019. godine, kada je osvojila drugo mesto. Sledeće godine bila je učesnik istog rijalitija, ali u Španiji, gde je upoznala španskog glumca Uga Sijeru i kasnije se udala za njega.

Sveže je razvedena već nekoliko meseci pošto je okončala brak sa Hugom Sijerom, s kojim ima ćerkicu Đorđu, koja u avgustu puni dve godine.

Sa slavnim fudbalerom i bratom Maurom (30), Ivana ne gaji neke prisne odnose. Njih dvoje imaju i mlađeg brata Gvida (26). Nažalost, dok su bili deca, njihovi roditelji su se rastali, pa su se i oni otuđili međusobno. Pošto su im se otac i majka po drugi put venčali, Mauro, Ivana i Gvido imaju petoro polubraće i sestara.

Ivana nije bila oduševljena što se njen brat oženio Vandom Narom. Često puta ju je javno kritikovala u raznim emisijama u Argentini, što joj je Mauro zamerio, pa je između brata i sestre došlo do svađe.

U jednom TV šou programu Ivana je Vandi sasula sve u lice:

- Kada si ostavila Maksija Lopeza, oca vaše troje dece i kada si počela vezu sa Maurom, mnogi su rekli da ste propast za porodicu, ali ja sam bila na tvojoj strani. Mislila sam da se ponekad, u ime ljubavi, sve može da se dogodi. Pozvala si me na vaše venčanje i nas dve smo imale dobar odnos, poput sestrinskog, ali tada te nisam dobro poznavala...

Nastavila je Ivana žestoko:

- Vanda, stvarno si bezobrazna. Oterala si me iz svog života i od moje porodice jer nisi htela da uđem u argentinski "Veliki brat". Meni nisi dala, a onda si postala komentator istog rijalitija, ali u Italiji Ti si zaista neverovatna žena... Želiš da budeš jedina zvezda u životu mog brata Maura!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track