SRBI U CENTRU HAOSA! Ilića okružili rivali, Vanja odmah DOLETEO DA GA BRANI! Ali kad vidite šta je Radonjić radio... VIDEO
Foto: Giovanni Evangelista / LaPresse / Profimedia

INCIDENT U SERIJI A

SRBI U CENTRU HAOSA! Ilića okružili rivali, Vanja odmah DOLETEO DA GA BRANI! Ali kad vidite šta je Radonjić radio... VIDEO

Fudbal -

Torino je utakmicu protiv Lećea počeo sa tri srpska fudbalera u startnoj postavi, a oni su imali važnu ulogu u incidentu tokom prvog poluvremena.

Leće je bio domaćin u 26. kolu Serije A, a pri rezultatu 2:0 za Torino, kojim je i završena utakmica, došlo je do koškanja, umalo i tuče na terenu.

U centru pažnje se našao Ivan Ilić zbog nešto grubljeg ulaska u duel.

Fudbaleri Lećea su skočili na reprezentativca Srbije i okružili ga, a kada je to video golman Vanja Milinković-Savić, odmah je dotrčao da pomogne zemljaku.

Interesantno je da je temperamentni Nemanja Radonjić u ovom slučaju pokušao da smiri čitavu situaciju i da razdvoji fudbalere dva tima.

Sudija je na kraju pokazao žuti karton Iliću i Milinković-Saviću, kao i po jedan crveni karton nekome sa klupa Lećea i Torina zbog ulaska na teren.

Radonjić je odigrao veoma dobro poluvreme u kojem je odradio odličan posao kod drugog gola Torina.

Prošao je po levoj strani i upisao asistenciju za Sanabriju u 23. minutu. Samo tri minuta ranije Singo je doneo prednost Torinu.

U drugom poluvremenu, Leće nije uspeo da se podigne i uzvrati protivničkom timu, a "bikovi" su uspeli da sačuvaju prednost i osvoje tri boda.

"Bikovi" posle 26 utakmica imaju 37 bodova, pet manje od šestoplasirane Atalante.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track