DIVLJALI PO GRADU, PALILI POLICIJSKI AUTOMOBIL, PA ZAVRŠILI U ZATVORU! Epilog ŽESTOKE tuče u Napulju - policija uhapsila HULIGANE!
Foto: Ciro FUSCO / AFP / Profimedia

epilog skandala

DIVLJALI PO GRADU, PALILI POLICIJSKI AUTOMOBIL, PA ZAVRŠILI U ZATVORU! Epilog ŽESTOKE tuče u Napulju - policija uhapsila HULIGANE!

Fudbal -

Fudbaleri Napolija pobedili su sinoć Ajntraht rezultatom 3:0 i tako obezbedili plasman u četvrtfinale Lige šampiona, a uoči meča, na ulicama Napulja viđene su nemile scene koje su obišle planetu.

Naime, huligani domaće ekipe su dočekali gostujuće navijače, pa je do prvih okršaja došlo u centru grada. Lokalni mediji su masovne tuče okarakterisali kao "gerilski rat" i dodaju da je povređeno na desetine navijača i policajaca.

Sve što je moglo da padne pod ruke navijačima je bilo oružje: kamenice, stolice, baklje, palice... Zapaljen je i policijski automobil, a organi reda su morali vodenim topovima da hlade usijane glave.

Epilog žestoke tuče je da je policija dan kasnije identifikovala 470 huligana Frankfurta, a njih 120 je odvedeno u policijsku stanicu u Frozinoneu, nakon čega su sprovedeni na aerodrom u Rimu kako bi bili deportovani iz zemlje.

Što se tiče ostalih 350 huligana, oni su i dalje u policijskoj stanici u Salernu, prenose mediji sa "čizme".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track