RAZOČARAO JE U ZVEZDI, ZA NJEGA SU RATOVALI HOLANDIJA I SRBIJA: Sada je izabrao neki novi put, igraće protiv MILANA BORJANA
Foto: www.crvenazvezdafk.com

bio je talenat

RAZOČARAO JE U ZVEZDI, ZA NJEGA SU RATOVALI HOLANDIJA I SRBIJA: Sada je izabrao neki novi put, igraće protiv MILANA BORJANA

Fudbal -

Čudni su putevi Gospodnji! Baš tako bi mogla da se opiše karijera nekada jednog od najvećih talenata evropskog fudbala.

Rišairo Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Reč je o Rišairu Živkoviću, momku za kojeg su u mlađim uzrastima bukvalno ratovali Srbija i Holandija. Prošao je omladinsku školu Ajaksa, pred njim je bila velika karijera. Međutim, umesto vrhunskih klubova, totalni pad.

Rišairo Živković igraće za reprezentaciju ostrva Kurasao, odakle je njegov otac. Doneo je odluku i debi za nacionalni tim ove egzotične države čeka ga 25. marta protiv Kanade za koju će braniti Milan Borjan.

Tri dana kasnije, tačnije 28. marta Kurasao će igrati protiv Argentine, a tamošnji Savez na svom instagram profilu najavljuje da će u ekipi "Gaučosa" biti i najbolji fudbaler Mundijala u Kataru Lionel Mesi.

Rišairo Živković došao je u Crvenu zvezdu 2021. godine, međutim nije opravdao poverenje koje mu je ukazao sportski direktor Mitar Mrkela. Bio je nekako mlak i gotovo nezainteresovan na terenu, iako je imao bogat ugovor sa šampionom Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track