PIO SAM ALKOHOL I UZIMAO KOKAIN 25 GODINA BEZ PRESTANKA! Potresna ispovest propalog fudbalskog talenta: NE ZNAM KAKO SAM ŽIV!
Foto: Printscreen

otvorio dušu

PIO SAM ALKOHOL I UZIMAO KOKAIN 25 GODINA BEZ PRESTANKA! Potresna ispovest propalog fudbalskog talenta: NE ZNAM KAKO SAM ŽIV!

Fudbal -

Sa 19 godina bio je zvezda, a već u 21. završio je karijeru...

Važio je za jednog od navećih talenata engleskog fudbala, predviđali su mu blistavu karijeru, ali okrenuo se porocima i uništio sebi život i karijeru.

Bili Keni početkom devedesetih godina bio je veliki talenat Evertona i engleskog fudbala. Imao je samo 19 godina kada je na velikom derbiju protiv Liverpula proglašen za igrača utakmice. Navijači su uživali u njegovim partijama i verovali da mu se smeši blistava karijera na Gudisonu. Međutim, slava i novac su mu ubrzo pomutili razum, odao se porocima i ekspresno uništo sebi karijeru.

Konstantno je konzumirao alkohol i kokain i već u 21. godini se oprostio od fudbala.

U svojoj ispovesti za "Liverpul Eho" govorio je bez dlake na jeziku o svojoj dugogodišnjoj borbi sa porocima.

Keni je ceo život sanjao da zaigra za Everton i san se ostvario. Ušao je u prvi tim, dobio šansu i odmah je iskoristio. Međutim, nakon povrede koja ga je zadesila skrenuo je s puta i više se nikada nije vratio.

Tvrdi da alkohol nije okusio dok nije došao u prvi tim Evertona. Pao je u depresiju zbog povrede, a višak novca i slobodnog vremena iskoristio je za posete barovima - tako je počelo...

"Pio sam 25 godina i uzimao kokain 25 godina. Bez prestanka! Ne znam kako sam živ" priznao je bivši fudbaler.

U par navrata bio je na odvikavanju, ali bezuspešno. Dozvao se tek kada mu me majka preminula - njena smrt ga je otreznila u momentu.

U razgovoru je priznao da najviše žali zbog svega što je priuštio svojim roditeljima. Ocu je obećao da će se jednog dana ponovo ponositi sinom i veruje da su ti dani konačno došli.

Keni je odigrao 17 utakmica za Everton, a u svojoj izuzetno kratkoj karijeri uspo je da upiše i nastup za U-21 reprezentaciju Engleske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track