Najnovije vesti

ZARAĐUJE PARE I U ZATVORU! Alveš razradio FENOMENALAN BIZNIS iza rešetaka - živi kao car, a OVAKO dolazi do OGROMNOG novca!
Foto: The News Leader of The Bahamas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, AP Photo/Andre Penner

ludili

ZARAĐUJE PARE I U ZATVORU! Alveš razradio FENOMENALAN BIZNIS iza rešetaka - živi kao car, a OVAKO dolazi do OGROMNOG novca!

Fudbal

Proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alveš trenutno prolazi kroz veoma loš period u životu, pošto se nalazi iza rešetaka jer je optužen za silovanje.

Najtrofejnijeg fudbalera u istoriji jedna žena optužila je da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine. Sudija je odlučio da mu za sada neće biti dozvoljeno da plati kauciju, pa će do kraja suđenja najverovatnije biti iza rešetaka.

Dani Alveš
foto: Profimedia

To nije sprečilo Alveša da i u zatvoru pokrene svoj biznis, što mu omogućava da i dok je lišen slobode zarađuje novac, prenosi španska "Marca".

Naime, svi koji žele mogu od Alveša da dobiju potpisan dres, ali ipak, za tu uslugu će morati da plate. Neki potpis plate parama, neki kutijom cigareta ili drugim različitim produktima koji su dozvoljeni u zatvoru.

Kurir sport/Marca

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja