IZGLEDA TAKO LJUPKO I NAIVNO, A ZAPRAVO JE PRAVA OPASNICA: Treneru razorila BRAK i napravila mu HAOS u svlačionici Bajerna!
Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

ostavio ženu zbog nje

IZGLEDA TAKO LJUPKO I NAIVNO, A ZAPRAVO JE PRAVA OPASNICA: Treneru razorila BRAK i napravila mu HAOS u svlačionici Bajerna!

Fudbal -

Mnogi smatraju je nemačkog stručnjaka ljubavna veza sa novinarkom Bilda koštala posla u slavnom Bajern Minhenu

Mlada novinarka nemačkog lista "Bild". Lena Vurcenberger, u poslednje vreme privlači ogromnu pažnju javnosti u Nemačkoj.

Mnogi smatraju da je upravo ona kriva za opšte rasulo koje je nastalo u svlačionici Bajern Minhena.

Slavni nemački klub prolazi kroz izuzetno turbulentan period. Mladi stručnjak Julijan Nagelsman i pored sjajnih rezultatata u Ligi šampiona iznenada je dobio otkaz i na njegovo mesto došao je Tomas Tuhel.

Do sada je navedeno više razloga zbog kojih je Nagelsman napustio klub, a u tamošnjoj javnosti se uveliko šuška da jedan od njih novinarka Lena.

Doskorašnji trener Bajerna proše godine je ulovio u ljubavnu vezu sa dugogodišnjom novinarkom "Bilda" koja je za ovaj list pratila dešavanja u Bajernu. Tako se i upoznala sa tada oženjenim Nagelsmanom, a vrlo brzo se između njih desila romansa. Ova ljubavna afera potresla je Bajern. Uprava kluba je tada sazvala sastanak po hitnom postupku, jer se na negativni publicitet ne gleda sa blagonaklonošću u klubu iz Minhena. Stvar je više nego ozbiljna za Bajern, pišu nemački mediji. Reagovala je i redakcija lista i portala "Bild" pa je zaljubljenu Lenu ekspresno premestila na drugu rubriku.

Julijan Nagelsman
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Nagelsman se zaljubio do ušiju i zbog nje ostavio suprugu koja je bila njegova ljubav iz tinejdžerskih dana. Venčali su se 2018. godine i imaju dvoje male dece. Nakon razvoda Nagelsman nije želeo da priča o svom privatnom životu za medije, samo je poručio da je slobodan čovek.

Nakon njegove smene u Bajernu počele su da kruže priče da je 30-godišnja novinarka zapravo razorila svlačionicu Bajerna.

O tome je javno govorio i Markus Babel, legendarni as Bavaraca.

"Znam da je to što je Nagelsman u vezi sa novinarkom Bilda bila glavna tema u svlačionici i problem za igrače. Jako im je smetalo što je devojka njihovog trenera novinarka najčitanijeg medija u državi. Igrači zbog toga nisu velorvali Nagelsmanu. Sumnjali su da će ono što mu kažu završiti u novinama", rekao je on.

Zanimljivo, Bajern je spremao otkaz Nagelsmanu baš u momentu kada je mladi trener bio na skijanju sa svojom novom devojkom.

Nekoliko dana nakon otkaza Lena je krenula u realizaciju novog plana - izgradnje njihovog novog "ljubavnog gnezda".

Navodno, na njen nagovor Nagelsman je kupio imanje vredno 5,5 miliona evra, a par je već počeo da sređuje dozvole za rekonstrukciju vile i ostalih objekata.

Kurir sport/Sportsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track