NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU: Utakmica OFK Beograda pod ISTRAGOM!
Foto: OFK Beograd

srpska liga beograd

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU: Utakmica OFK Beograda pod ISTRAGOM!

Fudbal -

Nema mira u srpskom fudbalu.

Iz kola u kolo na srpskim terenima nižu se sumnjive utakmice, a poslednji na tapetu je meč 18. kola Srpske lige Beograd, između OFK Beograda i Sinđelića završen pobedom domaćina 2:1

Sporna utakmica odigrana je 18. marta , a već su pokrenuti inicijalni zahtevi – zatražene izjave od aktera, predstavnika klubova i službenih lica, saznaje "Sport klub"

Kompletan postupak u ovom trenutku nalazi se u rukama Dragana Krstića, oficira za integritet Fudbalskog saveza Beograda.

Bivši superligaški sudija, trenutno profesionalno angažovan u bezbedonosnim službama, imaće u narednim danima obiman posao. Kako i nalaže jasno definisana procedura, Krstić bi trebalo da sakupi materijal i izjave od relevantnih aktera meča na Staroj Karaburmi.

OFK Beograd, Omladinski stadion
foto: Starsport

Istražni postupak podrazumeva i stručne izveštaje trenerske organizacije, skeniranje sumnjivih detalja i golova. Pod posebnom lupom, kako saznajemo, biće okolnosti postizanja drugog, odlučujućeg, gola Filipa Halabrina u 90. minutu, za pobedu OFK Beograda od 2:1.

"Romantičari“ su prethodno poveli preko Nenada Kudrića, sredinom drugog poluvremena. Izjednačio je Nikola Mikić, iz slobodnog udarca, u 86. minutu i tako najavio dramu u finišu.

U zavisnosti od izveštaja, konkretan sud o spornom meču daće i Komisija za integritet FS Beograda. Eventualne kazne, prema proceduri, trebalo bi da odmeri disciplinski organ, konkretno sudija Aleksandar Grdinić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track