STRASTI SE NE SMIRUJU U SRPSKOJ LIGI: OFK Beograd brutalno odgovorio posle istrage koja je sprovedena protiv njih
Foto: www.ofkbeograd.co.rs

sporni snimak

STRASTI SE NE SMIRUJU U SRPSKOJ LIGI: OFK Beograd brutalno odgovorio posle istrage koja je sprovedena protiv njih

Fudbal -

Fudbalski savez Beograda pokrenuo je postupak protiv fudbalskih klubova OFK Beograd i Sinđelić, posle utakmice koja je završena rezultatom 2:1.

OFK Beograd
foto: www.ofkbeograd.co.rs

To je izazvalo revolt u redovima OFK Beograda, pa su "Romantičari" sa Karaburme odlučili da FS Beograda odgovore čvrstim argumentima. Kompletan postupak u ovom trenutku nalazi se u rukama Dragana Krstića, oficira za integritet Fudbalskog saveza Beograda.

Na svojoj zvaničnoj instagram stranici OFK Beograd je postavio snimak sa utakmice između Zemuna i Brodarca i sporni penal za domaćina. Uz saopštenje.

" Fudbalski klub OFК Beograd je ponosan na činjenicu da je za kratko vreme postao glavna meta kvazi fudbalskih radnika u Beogradu.

O tome najbolje govori podatak da je Fudbalski savez Beograda na prijavu FК Zemun odnosno njihovog prvog čoveka Gavrila Kovačevića koji je ujedno i političar i predsednik opštine Zemun pokrenuo istragu našeg meča sa Sinđelićem.

Radujemo se toj istrazi jer će se i zvanično pokazati da su svi pritisci lažni i neosnovani. Ali radujemo se tome jer će sada morati da se istražuju i druge utakmice, jer organi FSB dozvoljavaju da FК Zemun pobeđuje kriminalnim penalima kao sto je ovaj u prilogu. Sigurni smo da će predsednik FSB Marko Zdravković insistirati da se pokrene istraga po ovom pitanju, ali i zbog drugih radnji kao što su pritisci i pretnje od strane Gavrila Kovačevića i njegovih političkih saradnika na vodeće ljude Iskre, Torlaka, Borca, Brodarca u kojima se poziva na politički uticaj i preteći da će ga upotrebiti protiv njih ukoliko pruže otpor Zemunu.

Znali smo da će OFК Beograd postati meta čim počne da se stabilizuje i ojačava, zato pripremljeno dočekujemo ove napade i uvereni smo da će se obiti o glavu zlonamernicima koji ih pokreću, nemoćni da na terenu ostvare svoje ciljeve."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track