BIO JE NADOMAK ZVEZDE, A SADA BI MOGAO U PARTIZAN: Crno-beli našli golmana za sledeću sezonu! Branio je i za reprezentaciju!
Foto: Starsport

broj 1

BIO JE NADOMAK ZVEZDE, A SADA BI MOGAO U PARTIZAN: Crno-beli našli golmana za sledeću sezonu! Branio je i za reprezentaciju!

Fudbal -

FK Partizan ove sezone kuburi sa golmanima, pa bi za sledeću vrlo verovatno trebalo da dođe do promena na golu crno-belih.

Igor Duljaj
foto: www.partizan.rs

Trener Partizana Igor Duljaj za vreme svog kratkog mandata probao je Aleksandra Popovića i Nemanju Stevanovića, dok je njegov prethodnik Gordan Petrić pored dvojice čuvara mreže šansu davao i iskusnom Milanu Lukaču.

Tokom prošlog leta nekoliko golmana dovođeno je u vezu sa Partizanom. Prvi je bio Aleksandar Jovanović, golman kiparskog Apolona, a drugi Đorđe Nikolić, čuvar mreže mađarskog Ujpešta. Nijedan od njih dvojice nije stigao u Humsku, ali bi nešto moglo da se promeni ovog leta.

Aleksandar Jovanović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

O mogućem dolasku u Partizan govorio je Aleksandar Jovanović (30), nekadašnji reprezentativac Srbije, kada je selektor bio Slavoljub Muslin.

- Sada, nakon što su svi mediji u poslednjih nekoliko meseci pisali o mogućem prelasku u Partizan, mogu da kažem da je Partizan bio jako zainteresovan za mene - otkrio je Jovanović u razgovoru za instagram stranicu FTBL.Serbia i nastavio:

- Međutim, Apolon nije bio voljan da u zimskom prelaznom roku pregovara ni sa Partizanom, ni sa ostalim zainteresovanim klubovima, a bilo ih je sa konkretnim ponudama. Video sam danas da se opet piše i aktivira ta priča oko Partizana, ali ovog puta zaista ne znam da li je došlo do kontakata klubova.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Valja pomenuti da je Aleksandar Jovanović bio nadomak prelaska u Crvenu zvezdu 2017. godine, međutim uprava kluba se tada odlučila za Milana Borjana.

Alekandar Jovanović pre odlaska na Kipar u Apolon, branio je u Španiji za Uesku i Deportivo La Korunju i u Danskoj za Arhus. Rođeni je Nišlija i afirmisao se u Radničkom, iako je branio za Rad i Donji Srem u Srbiji. Ima ugovor sa kiparskim Apolonom do leta 2026. godine, tako da bi Partizan morao da plati obeštećenje, ukoliko želi da angažuje Jovanovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track