MA, NEKA NAM SUDI ČOVEK IZ NJIHOVOG KLUBA! Skandal u srpskom fudbalu! Lazetić OSUO PALJBU posle haosa u završnici derbija! VIDEO
Foto: Printscreen

HAOS

MA, NEKA NAM SUDI ČOVEK IZ NJIHOVOG KLUBA! Skandal u srpskom fudbalu! Lazetić OSUO PALJBU posle haosa u završnici derbija! VIDEO

Fudbal -

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, burno je govorio pred kamerama nakon što je njegovom timu u samoj završnici poništen gol za pobedu.

Ekipa iz Bačke Topole odigrala je derbi protiv Vojvodine bez pobednika rezultatom 1:1, a pogodak koji je postigao Aranđel Stojković u nadoknadi vremena poništen je nekoliko minuta kasnije zbog ofsajda.

"Realan je rezultat čim se tako završilo, ali sigurno da žalimo za tom šansom koju smo imali preko Luke Ilića kada je pogodio stativu. Nismo imali tu sreće da damo gol", rekao je pred kamerama televizije "Arena sport".

Žarko Lazetić
foto: Starsport

On je potom besan govorio o situaciji iz same završnice.

Stojković je postigao gol nakon velike gužve pred golom Novosađana, međutim, jedan od njegovih saigrača prema kome se odbila lopta, bio je u nedozvoljenoj poziciji.

Provera u VAR sobi trajala je nekoliko minuta pre nego što je ustanovljeno da gol nije regularan.

Sve golove i situaciju iz same završnice zbog koje je trener TSC-a poludeo, možete da pogledate na sledećem snimku:

Evo kako je sve komentarisao Lazetić:

"Šta ja sada kažem posle ovoga? Na sreću je da imamo ovakve stadione, a nažalost što negde mogu da se izvlače linije, a negde ne mogu. Pošto nam je bio sudija iz Novog Sada u VAR sobi, kada smo igrali u Surdulici bio je sudija iz Leskovca. Sledeći put nek stave nekoga iz kluba pa će tako biti verovatno najpravednije. Česitam i jednoj i drugoj ekipi na dobroj borbi, nastavićemo do kraja da se borimo", rekao je ljutiti Žarko Lazetić za TV Arena sport.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track