PIJAN DOŠAO DA SUDI DERBI, NAPRAVIO HAOS I NESTAO! Čovek koji je sudio Zvezdi, Partizanu i Orlovima izazvao NEZABELEŽEN SKANDAL!
Foto: Fredrik Varfjell / imago sportfotodienst / Profimedia

BIZARNA SITUACIJA

PIJAN DOŠAO DA SUDI DERBI, NAPRAVIO HAOS I NESTAO! Čovek koji je sudio Zvezdi, Partizanu i Orlovima izazvao NEZABELEŽEN SKANDAL!

Fudbal -

Šokantna vest stiže iz Grčke! Poljski sudija Pavel Račkovski, koji je trebalo da deli pravdu na derbiju između AEK-a i Arisa došao je u Atinu pijan, napravio skandal na aerodromu i onda nestao!

Račkovski, koji je već duže vreme angažovan da sudi mečeve grčke lige, u vidno alkoholisanom stanju doputovao je sa svojim pomoćnicima Radoslavom Siejkom i Adamom Kupšikom i VAR sudijom Krištofom Jakubikom u Atinu. On je u pijanom stanju pravio incidente na aerdromu, prenosi grčki portal "Sport24" i dodaje da sudije nisu po dolasku kontaktirale FS Grčke i niko ne zna gde su.

Kako je pomenuti meč danas na programu, predsednik Sudijske komisije FS Grčke morao je odmah da reaguje, pa je imenovao lokalne sudije za ovu utakmicu.

Inače, Račkovski je od 2013. godine na listi FIFA sudija. Dobro je poznat i srpskoj javnosti pošto je delio pravdu na mečevima Partizana, Crvene zvezde i Reprezentacije Srbije. Bio je glavni sudija na meču Crvena zvezda - CSKA u u Ligi Evrope, Partizanu je sudio protiv Atletik Bilbaa i Slovačkog, dok je reprezentaciji delio pravdu u Ligi nacija u Beogradu protiv selekcije Norveške.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track