KO ĆE IH SVE ZAPAMTITI! Hit - Roberto Karlos "NE ZNA IMENA ŽENA" sa kojima ima decu: Teško ih je sve nabrojati!
Foto: Reuters

muke su to

KO ĆE IH SVE ZAPAMTITI! Hit - Roberto Karlos "NE ZNA IMENA ŽENA" sa kojima ima decu: Teško ih je sve nabrojati!

Fudbal -

Legendarni brazilski as Roberto Karlos imao je prilično buran ljubavni život.

Ljubitelji fudbala dobro pamte fudbalske bravure i razorne udarce verovatno najboljeg levog beka u istoriji, ali malo ljudi zna da je ovaj legendarni brazilski as imao izuzetno uzbudljiv privatni život.

Noćni život i lepe žene legendarnom Brazilcu uvek su bile na vrhu liste prioriteta, a poduži spisak bivših partnerki govori da je bio i pravi majstor u zavođenju.

Karlos se dva puta ženio, ali je ima odsta ljubavnih afera van braka, pa ima čak 11 dece sa sedam različitih žena! Više puta je priznao da je često patio jer nije mogao da viđa decu i da su ga mnoge biše koristile samo kako bi dobile alimentaciju.

Brazilac ne krije da mu je teško da nabroji imena svih žena sa kojima je dobio naslednike.

"Samo dva puta sam se ženio. Mnogo je teže međutim nabrojati sve žene sa kojima imam decu", iskren je bio Karlos.

Njegov prvi brak sa Aleksandrom Pineiro trajao je do 2003. godine i sa njom ima troje dece. Trenutno je u braku sa Marianom Lucom. Venačali su se 2009. godine i imaju dve ćerke. Sada tvrdi da je pored nje pronašao sreću i da konačno uživa u mirnom porodičnom životu.

Bivši as Real Madrida priznao je da nažalost nije u kontaktu svom decom.

"Nemam kontakta s decom zbog njihovih majki. Oni samo razmišljaju o finansijskoj strani. Ima jedna Meksikanka koja me zove samo kad joj treba novac. Pokušavam da dajem deci što je više moguće, ali od njihovih majki čujem samo da se žale na novac. Pokušavaju da iskoriste oca njihovog deteta.", rekao je svojevremeno Karlos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track