POZNAT IDENTITET GOLMANA IZ SUPERLIGE KOJI JE SILOVAO DEVOJČICU: Oženjen je i ima troje dece, u zatvoru je stupio u ŠTRAJK GLAĐU
Foto: Printskrin/Instagram

skandal

POZNAT IDENTITET GOLMANA IZ SUPERLIGE KOJI JE SILOVAO DEVOJČICU: Oženjen je i ima troje dece, u zatvoru je stupio u ŠTRAJK GLAĐU

Fudbal -

Poznat je identitet golmana koji je silovao devojčicu u jednom noćnom klubu, posle čega je uhapšen i predat istražnim organima.

Boris Klejman
foto: Printskrin

Veliki skandal potresao je juče Grčku, kada je golman tamošnjeg superligaša Volosa priveden zbog bludnih radnji. Radi se o Izraelcu Borisu Klejmanu.

Incident se, prema navodima policije dogodio u 5.00 sati ujutro, u jednom noćnom klubu. Grupa učenika iz Belgije, koji su bili na školskoj ekskurziji, zabavljali su se, kada je njihovoj drugarici prišao Klejman. Navodno ju je odveo na mesto gde su bili sami, pipao ju je i seksualno zlostavljao rukama, mimo njene volje.

Šta se tu tačno desilo zna samo policija, maloletna devojčica koja je prijavila Klejmana i sam golman. Policija je privela devet osoba, osam Belgijanaca i golmana Volosa iz Izraela. Organi reda su kod Klejmana pronašli narkotike, a čini se da Izraelac nije bio u svesnom stanju, piše grčki portal Sport 24.

Grčki klub Volos najavio je raskid ugovora sa Borisom Klejmanom, koji je bio standardan u ekipi. Golman je poreklom iz Ukrajine, a prošao je sve omladinske selekcije u Izraelu, čak je jednom branio i za A tim.

Na njegovom instagram nalogu mogu se pronaći fotografije porodične idile Klejmana sa svojom suprugom i troje dece. Čini se da je golman imao neke poroke, za koje njegovi najmiliji nisu znali.

Advokat Borisa Klejmana (33) oglasio se povodom celog slučaja, rekao je da njegov klijent negira za sve što ga optužuju, te da je stupio u štrajk glađu.

- Dali su mu hleb i užinu, ali on odbija da jede. Ljut je zbog optužbi na njegov račun. Čekamo snimke sa kamera, koji treba da potvrde Borisov iskaz. Silovanja nije bilo, droga navodno nije njegova. Kaže da je samo plesao sa devojkom - rekao je advokat i nastavio:

- Spreman je da uradi sve testove koji budu traženi od njega. On kaže da su ti momci bili pijani i da su tražili nekoga sa kim žele da se potuku. Kaže da se zatekao na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme.

Volos ne želi u svojim redovima više golmana Borisa Klejmana.

- Čin koji je učinio prema maloletnoj devojci za mene nije prihvatljiv, ne znam za druge ljude. Sramota je i za to će biti kažnjen. Raskinućemo ugovor sa njim, neće imati nikakve veze sa Volosom kao klubom - rekao je čelnik Volosa Ahiles Beos.

Kurir sport/Sport 24.gr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track