NOVI PAZAR NA POPRAVNOM U NOVOM SADU! Berber pred Vojvodinu: Da ne ponovimo greške
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

NOVI PAZAR NA POPRAVNOM U NOVOM SADU! Berber pred Vojvodinu: Da ne ponovimo greške

Fudbal -

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je da veruje da njegovi igrači protiv Vojvodine neće ponoviti greške sa prethodnog gostovanja u Novom Sadu.

"U prvom susretu su nas te greške dovele do negativnog rezultata (0:2). Pozitivnog stava, hladne glave i sa dobrom samopouzdanjem odlazimo na prvi meč plej-ofa. Znamo šta nam je cilj. Ne idemo da se revanširamo nošeni emocijama, nego da smirenom igrom dođemo do pozitivnog ishoda", rekao je Berber.

Pred početak plej-ofa Super lige Srbije, petoplasirana Vojvodina ima 54 boda, dok je Novi Pazar šesti sa četiri boda manje.

U pazarski tim vraćaju se oporavljeni Miljan Momčilović, Miloš Filipović i Bojica Nikčević, a nešto bolje se oseća i Nenad Gavrić, dok se na povredu požalio Mitar Ergelaš.

"Nadam da će neko od oporavljenih dobiti šansu od početka i da će je iskoristiti na najbolji način", kazao je Berber.

Pre sednicu i po, Pazarci su u duelu istih rivala u Novom Sadu kod rezultata 0:0 propustili da povedu preko Andrije Majdevca.

"Da smo dali gol u 29. minutu, pitanje je u kom pravcu bi otišla utakmica. Prevagu su napravili Nikola Čumić, Uroš Nikolić i još neki njihovi saigrači. Sve to ne bi trebalo da nas obeshrabri. Moramo da nastavimo dalje", naveo je Berber.

Davor Berber
foto: Starsport©

Krilo Pazaraca Nikčević trebalo bi da zaigra posle pet sedmica.

"Očekujem da će sve da se dešava na sredini. Poznavajući trenera Vojvodine Radoslava Bataka, mislim da će u prvih 15 minuta ozbiljno da nas napadne. Smatram, ipak, da to možemo da iskoristimo i kroz tranziciju postignemo gol. To ove sezone radimo jako dobro", ocenio je Nikčević.

"Igrali smo pre 10 dana s njima, pa ih poznajemo mnogo bolje. Ako zatvorimo Čumića i Uroša Nikolića, možemo do povoljnog rezultata", dodao je on.

Nikčević je priznao da postoji pritisak, s obzirom da Vojvodina u slučaju trijumfa ide na plus sedam u odnosu na Pazarce.

"Naš trener pokušava da nas opusti pred važnu utakmicu. Znamo šta nam je činiti. Ako pobedimo Vojvodinu, stižemo na bod zaostatka i opet ulazimo u trku za peto i Evropu", zaključio je Nikčević.

Vojvodina i Novi Pazar igraju u subotu od 16.00 na Stadionu Karađorđe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track