ŽESTOK SKANDAL U NIŠU: Prvi pomoćnik Nenada Lalatovića pesnicom udario direktora Radničkog! Opšti haos posle utakmice na Čairu
Foto: Starsport

SRAMOTA

ŽESTOK SKANDAL U NIŠU: Prvi pomoćnik Nenada Lalatovića pesnicom udario direktora Radničkog! Opšti haos posle utakmice na Čairu

Fudbal -

Nažalost, možda je i očekivano da gostovanje Nenada Lalatovića u Nišu ne prođe u miru i bez manjih ili većih incidenata.

Fudbaleri Mladosti GAT pobedili su Radnički rezultatom 1:0 golom Saše Markovića u 58. minutu, a nakon utakmice mogli smo da vidimo burnu konferenciju za medije.

Kako se to praktikuje u Nišu, treneri dva tima zajedno su izašli pred novinare, a prvi je reč imao trener gostujućeg tima.

Lalatović je, pre nego što je govorio o utakmici, nastavio temu o kojoj se pričalo danima pre utakmice i govorio je o "izdaji Dragana Šarca", njegovog nekadašnjeg pomoćnika koji je odlučio da prihvati ponudu niškog Radničkog nakon što je kontroverzni stručnjak napustio tim i dogovorio saradnju sa Mladosti.

"Zemljače, da si pravi trener, dao bi ostavku posle četiri poraza. Eto, ne može da istrpi kritiku", poručio je Lalatović u trenutku kada je Šarac napuštao prostoriju zbog reči koje je njegov nekadašnji prijatelj izgovorio do tog trenutka.

Šarac se vratio na konferenciju nakon što je Lalatović završio svoje izlaganje, a potom je nastao ozbiljniji incident.

Vidak Bratić
foto: Starsport

Prema pisanju "Žurnala", ispred istočne tribine došlo je do velike gužve i fizičkog obračuna.

Navodno, Vidak Bratić, pomoćni trener Mladosti GAT, napao je Aleksandra Jovanovića, sportskog direktora Radničkog, a svedoci tvrde da je Bratić udario Jovanović.

Žurnal navodi i da je pristuno bilo puno pripadnika MUP-a i obezbeđenja i da su uzete izjave od svedoka i učesnika sukoba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track