BORBA ZA DRUGO MESTO NA TABELI Lazetić pred Čukarički: Verujemo da će ovaj meč biti izvanredno iskustvo za sve ljubitelje sporta
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

BORBA ZA DRUGO MESTO NA TABELI Lazetić pred Čukarički: Verujemo da će ovaj meč biti izvanredno iskustvo za sve ljubitelje sporta

Fudbal -

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je da je ekipa izvukla pouke iz poraza od Crvene zvezde i da mora da se okrene važnoj utakmici protiv Čukaričkog, sa kojim se bori za drugo mesto na tabeli Super lige Srbije.

"Utakmica sa Čukaričkim jeste važna, ali nije odlučujuća u toj meri jer posle toga je još 15 bodova u opticaju. Čukarički izuzetno poštujem, vidimo da su spremni, Partizan su pobedili dva puta, što je za pohvalu. Imaju isti intenzitet igranja i ritam, samopouzdanje, već 10 godina su u vrhu, osvojen Kup. Poslednje tri godine imaju kontinuitet, iz godine u godinu žele da budu bolji i čini se ove godine da imaju najbolji tim", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u četvrtak na svom terenu od 18.30 protiv Čukaričkog, utakmicu 32. kola Super lige Srbije.

Ekipa iz Bačke Topole je treća na tabeli sa 62 boda, a Čukarički na drugom mestu ima tri boda više.

"Oni su nam na neki način bili parametar kada smo se spremali za ovu sezonu, da dođemo na taj nivo, u smislu bodova koje su osvojili prethodne dve godine. Sigurno je da u tom pogledu imaju više iskustva, ali prihvatamo izazov koji nam se ukazuje. Ovo je za TSC, Bačku Topolu i sve nas zajedno jedno fenomenalno iskustvo i moramo da koristimo svaki dan da u njemu uživamo, kao što će verujemo utakmica sa Čukaričkim biti izvanredno iskustvo za sve ljubitelje sporta", naveo je Lazetić.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

TSC je prošle subote u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 1:4, a Lazetić je rekao da je njegova ekipa grešila u toj utakmici.

"Dobro je što sam video kako su igrači u svlačionici teško podneli taj poraz, ali ne samo oni, već i svi drugi u klubu, navijači, očekivali su da dobijemo Crvenu zvezdu na 'Marakani', koju niko nije na njenom terenu pobedio već šest godina. To govori koliko su nama porasle ambicije i očekivanja, što je odlično", naveo je on.

"Svakako porazom nismo zadovoljni, igrali smo odlično prvih 60 minuta, ali kada su oni poveli, dobili su krila, mi smo malo potonuli, što mi se nije dopalo, da do kraja nismo istrajali. Svakako smo iz ovog meča izvukli pouke jer nemamo vremena ni prostora da žalimo, pošto nas čeka nova utakmica", dodao je Lazetić.

Odbrambeni igrač TSC-a Goran Antonić rekao je da je ekipa spremna, uprkos teškom rasporedu utakmica.

"Svi imamo takav ciklus, svaka tri, četiri dana je nova utakmica. U ponedeljak nas već čeka Partizan, isto na našem stadionu. Očekujem svakako vrlo neizvesnu utakmicu sa Čukaričkim, koji je pokazao jako dobru igru i kvalitet do sada, posebno što su Partizan pobedili u poslednje dve utakmice. Nije lako istog protivnika pobediti dva puta u nedelju dana. Svakako, svi se bore i pokušavaju da budu što bolje plasirani, a na nama je da damo sve od sebe", naveo je on.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track