NIŠLIJE ZANIMA SAMO POBEDA! Šarac: U Surdulicu idemo po bodove, to je sigurno
Foto: Fk. Radnički

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE ZANIMA SAMO POBEDA! Šarac: U Surdulicu idemo po bodove, to je sigurno

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac rekao je danas da će njegova ekipa na gostovanje Radniku ići po bodove i dodao da su šanse tima sa Čaira u duel igri i kvalitetu igrača.

"Radnik ima kvalitetne pojedince, mogu da zaprete sa svih pozicija. Znamo kakav meč možemo da očekujemo i za njega smo se taktički pripremali. Na gostovanje idemo po bodove, to je sigurno. Naše šanse su u duel igri i kvalitetu koji poseduju naši igrači", rekao je Šarac, prenosi klub.

Dragan Šarac
foto: Printskrin

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra gostuju Radniku u Surdulici, u 32. kolu Super lige Srbije.

Pred drugo kolo plej-auta domaćeg šampionata, Radnički je na 12. poziciji na tabeli sa 29 bodova, dok je Radnik poslednji sa pet bodova manje.

Šarac je naveo da ima kadrovskih problema pred sutrašnji meč i da najmanje šestorica igrača neće moći da budu u sastavu.

"To su Pejović i Etongu, koji imaju parne žute kartone. Za sada su bolesni Stojanović i Maiga, nadamo se da virus koji vlada neće 'pokositi' još nekog od igrača. Na put neće moći da krenu Mesarović i Dimić, koji je još dugo van stroja, a još nekoliko njih je rovito", rekao je Šarac.

"Bilo kako bilo, svi ostali moraju da daju svoj maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat", dodao je on.

Meč na gradskom stadionu u Surdulici na programu je u četvrtak od 16.30.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track