"TRAKTORISTO" Kad Srbin vređa Srbina jer je pobegao na traktoru iz Hrvatske! NEZAPAMĆENA SCENA na večitom derbiju o kojoj se ĆUTI!
Foto: EPA Saša Stanković

KADA NEKO NEMA OBRAZ dešava se ovo

"TRAKTORISTO" Kad Srbin vređa Srbina jer je pobegao na traktoru iz Hrvatske! NEZAPAMĆENA SCENA na večitom derbiju o kojoj se ĆUTI!

Fudbal -

Raznorazne uvrede dolaze sa obe strane. To je počelo da se vodi kao "uobičajen navijački folklor".

Samo po sebi to je već totalno neumesno i normalnim ljudima gadno, ali gram razumevanja može da se pronađe u ekstremnom naboju i želji da njihov voljeni tim pobedi u derbiju.

Podatak da će 170. večiti derbi biti odigran bez prisustva navijača ulio je nadu da konačno neće biti vređenja, pljuvanja... A, ono - bilo je još gore nego kada su tu najvatrenije pristale oba kluba.

Čisto sumnjamo da bi organizovanoj grupi navijača Partizana palo uopšte na pamet da urade ono što smo čuli iz novinarske lože (da, novinarske?!) stadiona u Humskoj.

Milan Borjan je bio na terenu u centru pažnje posle jedne intervencije, kada je jedan "čovek" iz novinarske počeo da urla na sav glas:

- Traktoristooooooo - odzvanjalo je na sablasno praznom stadionu.

Milan Borjan
foto: Starsport

Oni koji su sa njim bilu tom delu novinarske lože su prasnuli u smeh, jer je fora zaista "genijalna". Možda je ovaj blistavi um mogao da ponese na stadion i transparent "John Deere" (marka traktora) koji su ponosno sledbenici zločinačke akcije "oluja" nosi na Mundijalu u Kataru.

Ejjj... Na taj način vređaš Srbina, koji je Tuđmanov zločinački režim u najvećem etničkom čišćenju u 20. veku, proterao sa svog ognjišta! Njega nazivaš - traktoristom?!

Da li iko ko sebe smatra normalnim čovekom može ovako da naziva bilo kog od 250.000 nedužnih Srba koji beželi iz svoje domovine pod udarima hrvatskih granata?

"Fora" koja ne priliči ni normalnim Hrvatima, a kamoli bilo kome ko za sebe smatra da je Srbin.

Jedino je pitanje: Da li su gori oni koji ovo govore ili oni koji se ovome smeju?

Zločinačka akcija "oluja" nastavlja se i posle "oluje". Bilo i nikada se ne ponovilo.

Kurir sport

Bonus video:

01:23:28

USIJANJE-SPECIJAL OLUJA-ZLOCIN NAD SRBIMA BEZ KAZNE-2 DEO-

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track