KRIZA U VEZI! Svedoci sve potvrdili: Ronaldo i Georgina se svađali u avionu! Kristijano OVO zamera svojoj devojci
Foto: EPA/JAVIER LIZON

Haos u najavi

KRIZA U VEZI! Svedoci sve potvrdili: Ronaldo i Georgina se svađali u avionu! Kristijano OVO zamera svojoj devojci

Fudbal -

Poslednjih dana i nedelja sve učestalije se priča o krizi u vezi između Kristijana Ronalda i Georgine Rodrigez.

Iako je Georgina demantovala takve priče, ipak se čini da "gde ima dima ima i vatre".

Kako prenose mediji, više svedoka je prošlog meseca prisustvovalo svađi njih dvoje tokom leta za Njujork. Prema svedočenju člana ekipe koja je bila zadužena za organizaciju privatnog leta za Njujork iz Rijada, Kristijano i Georgina su imali žučnu raspravu pre poletanja.

"Georgina je ušla u avion potpuno besna na Kristijana i nije pozdravila aspolutno nikoga", počinje priču svedok i dodaje:

"On je bio veoma ljubazan. Pozdravio se sa kompletnom posadom aviona, ali s njom nije razgovarao tokom leta. Nisu ni reč progovorili", ističe neimenovani svedok portugalskih medija.

Mnogi smatraju da je loš odnos unutar kuće uticao i na igre Kristijana Ronalda. On je u posljednih mesec dana neprepoznatljiv i pruža izuzetno skromne partije, te bes iskazuje na svakom koraku.

Ono što navodno CR zamera svojoj izabranici je njeno bahato ponašanje. On ne voli da se osoba koja je pored njega ističe zbog svog bogatstva i to joj je u nekoliko navrata i prigovorio.

Priče o krizi unutar veze traju već određeno vreme. I Georgina navodno nije zadovoljna životom u Saudijskoj Arabiji, iako to na društvenim mrežama pokušava sakriti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track