MILIVOJEVIĆ, ĐURIČIĆ, RISTIĆ, GUDELJ I RADONJIĆ NA RADARU ZVEZDE: Svi su nam interesantni, sa nekima i pregovaramo, otkrio Terzić
Foto: Zorana Jevtić, EPA/Stringer, AP/Fabio Ferrari, AP/Julian FInney, EPA/Rui Minderico, EPA/Jose Manuel Vidal

prelazni rok

MILIVOJEVIĆ, ĐURIČIĆ, RISTIĆ, GUDELJ I RADONJIĆ NA RADARU ZVEZDE: Svi su nam interesantni, sa nekima i pregovaramo, otkrio Terzić

Fudbal -

Rukovodstvo FK Crvena zvezda čeka burno leto, posebno posao u prelaznom roku. Potrebno je dovesti veliki broj kvalitetnih fudbalera za Ligu šampiona.

Zvezdan Terzić
foto: Zorana Jevtić

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, govorio je otvoreno o Luki Milivojeviću, Filipu Đuričiću, Mihailu Ristiću, Nemanji Gudelju, Nemanji Radonjiću... Igračima koje povezuju sa crveno-belima.

- Svi ti igrače koji su pomenuli, svi su interesantni Crvenoj zvezdi. Baš svi! Većina od njih su Zvezdina deca, bivši Zvezdini igrači, svesni težine Zvezdinog dresa. Ali, moramo da budemo svesni da ne možemo dovesti mnogo igrača, odnosno sve njih. Otkriću vam. Sa nekima od njih smo u pregovorima - rekao je za Kurir Zvezdan Terzić.

Luka Milivojević
foto: EPA

Zimus je Zvezda potpisalai Pitera Olajniku i Marka Stamenića.

- Potreban nam je još jedan čvrst i agresivan zadnji vezni, prava "šestica". Treba nam još jedan špic, videćemo i za bekovske pozicije. Zatim, jedan igrač iza napadača, kvalitetan. Sigurno u odnosu na ovaj tim imaćemo pet novih igrača. Olajnika je igrač koji se retko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga, kako smo uspeli za njega i za Stamenića. Momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji iza sebe ima Ligu šampiona sa Kopenhagenom. Sigurno je da ćemo proed njih dovesti još dva igrača.

Marko Marin
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pohvalio je generalni direktor Crvene zvezde posao koji radi Marko Marin.

- Marko Marin je ozbiljno osveženje kluba. Stalno je na putu, dobro radi i on, i njegov skauting. Vidi, tog igrača kojeg mi vidimo, vide i drugi i oni se muvaju oko njega. A, ne možeš svakoga da dovedeš na priču o slavnoj istoriji Crvene zvezde, navijačima, atmosferi, Ligi šampiona... Ima igrača kojima su finansije u prvom planu i mi tu ne možemo da se trkamo.

Mateo Kasijera
foto: www.crvenazvezdafk.com

Govorio je Zvezdan Terzić i o napadačima koje prati klub.

- Zenit je njega prošlog leta platio 6,5 miliona evra za Matea Kasijeru. Mi smo bili spremni da uložimo između dva ili tri miliona dok je bio u Sočiju. I onda se pojavi Zenit i pokvare nam planove. Često mi prvi vidimo nekog igrača, a posle se umešaju drugi klubovi. Ali, Kasijera jeste jedan od igrača koji nam je veoma intersantan. Moj manir nije bio da pričam o igračima koje nismo završili, ali kad ga je već pomenuo Mrkela - objasnio je Zvezdan Terzić.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track