BEKAM IMA MENTALNO OBOLJENJE: Slavni fudbaler se godinama bori sa VELIKIM problemom!
Foto: Printscreen/ BBC

ima problem

BEKAM IMA MENTALNO OBOLJENJE: Slavni fudbaler se godinama bori sa VELIKIM problemom!

Fudbal -

Dejvid Bekam legendarni engleski fudbal zvezda je u novoj dokumentarnoj striming seriji.

Bekam je u ovoj seriji otkrio da se godinama bori s opsesivno-kompulsivnim poremećajem.

Tako je otkrio da zbog tog poremećaja, koji mu zagoračava život, provodi sate i sate čisteći noću porodični dom Bekamovih.

Bekam kod njega u ormarima sve mora da bude sortirano po bojama, linijama i parovima, ostaje budan satima nakon što njegova porodica ode na spavanje. Često kritikuje suprugu Viktoriju kada očisti za sobom

Viktorija Bekam
foto: EPA

"Tako dobro čistim, ali nisam siguran da to moja žena toliko ceni" priznao je Bekam pa nastavio:

"Kada svi legnu u krevet, ja tada hodam okolo, čistim, nameštam svetla, pazim da je sve uredno. Mrzim kad siđem ujutru a tamo još uvek stoje šolje, tanjiri... Sređujem i otopljeni vosak na svećama, čistim staklo oko nje. Znam, čudno zvuči."

Bekamovi žive u vili vrednoj 25 miliona funti u londonskom Holand Parku, koju su kupili 2013. godine, a koja ima osam kupatila, sedam spavaćih soba, teretanu i spa.

Opsesivno-kompulsivni poremećaj (OKP) spada u grupu anksioznih poremećaja, a karakterističan je po pojavi opsesivnih misli i kompulsivnih radnji, tj. radnji koje se ponavljaju ritualno. Ljudi koji pate od OKP-a svesni su da su njihovi postupci iracionalni, zbog čega ih i doživljavaju neprijatnim, ali ne mogu da ih spreče.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track