ŽESTOK SKANDAL - HALANDOV BAHATI OTAC IZBAČEN IZ LOŽE: Gađao i provocirao navijače Reala! Ovakav BEZOBRAZLUK se ne pamti! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BRUKA I SRAMOTA

ŽESTOK SKANDAL - HALANDOV BAHATI OTAC IZBAČEN IZ LOŽE: Gađao i provocirao navijače Reala! Ovakav BEZOBRAZLUK se ne pamti! (VIDEO)

Fudbal -

Bivši fudbaler i otac Erlinga Halanda, Alf-Inge Haland, zgrozio je javnost svojim sramnim ponašanjem na Santijago Bernabeu.

Alf-Inge je uživo iz lože na Santijago Bernabeu pratio prvi polufinalni meč između Real Madrida i Mančester sitija, ali zbog skandaloznih ispada obezbeđenje je bilo prinuđeno da ga udalji sa tribina.

Otac slavnog golgetera Sitija tokom čitavog meča provocirao je pristalice Real Madrida, a u jednom momentu je počeo i da ih gađa kikirikijem, pa je obezbeđenje moralo da reaguje kako situacija ne bi dodatno eskalirala.

Na društvenim mrežama isplivali su snimci na kojima se vidi kako Alf-Inge Haland u pratnji obezbeđenja napušta svečanu ložu i provocira navijače koji mu skandiraju "adios", "glupane" i slično.

Njegovo ponašanje šokralo je javnost, jer ranije nije bio sklon sličnim incidentima.

Inače, njegov naslednik nije se proslavio na ovom meču. Odbrana Reala uspela je da zaustavi sjajnog Norvežanina koji ove sezone nemilosrdno trese protivničke mreže. Bio je potpuno neprimetan na terenu.

Priliku za popravni imaće već za sedam dana, kada će se u Mančesteru igrati revanš.

Podsetimo, prvi meč završen je rezultatom 1:1. Vinisijus je doneo prednost Madriđanima, a izjednačio je Kevin De Brujne sredinom drugog dela meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track