SVETSKA ŠAMPIONKA TRAŽILA DA JOJ SMANJE GRUDI: Bila je nezadovoljna kako to izgleda, delovale su joj PREGLOMAZNO! Pisala FIFA!
Foto: Printscreen/Instagram

hit hitova

SVETSKA ŠAMPIONKA TRAŽILA DA JOJ SMANJE GRUDI: Bila je nezadovoljna kako to izgleda, delovale su joj PREGLOMAZNO! Pisala FIFA!

Fudbal -

FIFA je napravila pravi bum u fudbalu, a resurse i potencijale posle Svetskog prvenstva iskoristla je u svrhu promocije video igara.

Sidni Leru
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, to se nije svidelo baš svim akterima. Tako je reagovala svetska šampionka Sidni Leru, koja je bila nezadovoljna svojim predstavljanjem.

Ona je zatražila od FIFA 23 da se na njenoj silueti smanje grudi, a kao prilog poslala je EA Sportsu svoju fotografiju, sa fotkom iz igrice.

Fudbalerka iz Amerike istakla je i da njena koleginica iz Velsa Džes Fišlok izgleda potpuno drugačije u igrici, u odnosu na stvarnost. Zamolila je programere da promeni i njen izgled.

- Napravili su mi traku za glavu, pletenicu, tetovažu na vratu, preterano počupane obrve, a neko drugi me je napravio i velike grudi - istakla je Sidni Leru i dodala:

- Smanjite mi malo te grudi i napravite još jednu garnituru dresova. Možete da ostavite obrve, za sada.

Fudbalerka je takođe retvitovala video snimak sa proslave u FIFA 23, odgovarajući na njega porukom:

- Molim vas, nemojte mi reći da sam skenirala celo telo radi ovoga. Uplašićete moju decu.

Sidni Leru bila je napadač američkog tima koji je osvojio Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre 2016. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track