Srbi teraju Murinja?!
Foto: Rojters

Kolarov i Nastasić rade mu o glavi

Srbi teraju Murinja?!

Fudbal -
Ako Real večeras izgubi od Sitija na startu Lige šampiona, Portugalac bi mogao da bude oteran sa klupe Reala

Čuvaj se, Posebni!

Trener devetostrukog šampiona Evrope nalazi se u teškoj situaciji, a večerašnji (20.45) meč na Santjago Bernabeuu protiv Mančester sitija mogao bi da Žoze Murinju bude poslednji na klupi Reala!„Kraljevski klub“ kreće u pohod na Ligu šampiona posle najgoreg starta u poslednjih 11 sezona u Primeri, a španski mediji spekulišu da ako Siti, u čijim će redovima biti i dvojica Srba, Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić, pobedi u Madridu, gospodin Posebni će morati da traži drugi posao.

Murinjo je svestan teške situacije, ali za neuspehe krivi igrače, a tvrdi i da nema tim, iako se vrednost Madriđana procenjuje na rekordnih 600 miliona evra. Sve ovo unelo je totalni haos u redove Reala, a piše se i da se igračima smučila Murinjova tiranija, kao i da namerno pružaju slabe partije, pre svih Kristijano Ronaldo.- Ne želim da pričam o problemima u Realu.

To je njihova stvar. Nama je ova druga sezona u LŠ i nemamo strah kakav smo osećali prethodne. Sada ne pomišljamo da ćemo ispasti u prvoj fazi. Zato za nas na ovom meču ne postoji nijedan povoljan rezultat osim trijumfa - izjavio je menadžer Sitija.

Lane na San SiruVečeras će biti vruće i Milanu Jovanoviću. Njegov Anderleht gostuje Milanu na San Siru, a uzdrmani roso-neri ni po koju cenu ne žele da propuste priliku da bar malo smire besne navijače. Milan je očajno počeo novu sezonu Serije A, a s obzirom na to šta se sve dešavalo u prelaznom roku i ko je sve napustio klub, ne bi bilo čudno ako bi se Milan čak borio za opstanak.Miloš Ninković ide u Pariz, gde kijevski Dinamo igra protiv PSŽ. Gosti imaju bogato iskustvo igranja u Ligi šampiona, pa se može očekivati veoma uzbudljiv meč.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track