SUSPENZIJA GA NIJE POREMETILA! Srpska "gol mašina" PONOVO radi - Mitrović ušao u igru, pa MAJSTORIJOM oduševio Evropu! VIDEO
Foto: Anna Gowthorpe / Shutterstock Editorial / Profimedia

premijer liga

SUSPENZIJA GA NIJE POREMETILA! Srpska "gol mašina" PONOVO radi - Mitrović ušao u igru, pa MAJSTORIJOM oduševio Evropu! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Fulama pobedili su Sautempton na gostovanju rezultatom 2:0 u utakmici 36. kola Premijer lige, a ovaj susret je posebno zanimljiv navijačima u Srbiji, jer dres Fulama nose Aleksandar Mitrović i Saša Lukić.

Zbog suspenzije koju je dobio, srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović propustio je osam utakmica, ali danas Marko Silva može da računa na snažnog golgetera.

Ipak, Mitrović se nije našao u startnoj postavi, već meč počinje sa klupe, baš kao i njegov saigrač iz reprezentacije, Saša Lukić.

Vodeći gol za Fulam postigao je Karlos Vinisijus u 48. minutu. Rid je sjajno pronašao Vinisijusa, koji sa pet metara nije imao većih problema, već je loptu neometao prosledio u protivničku mrežu.

Igrao se 65. minut, kada je Mitrović ušao u igru, a navijači Fulama gromoglasnim aplauzom su pozdravili srpskog napadača.

Sedam minuta nakon toga, srpski napadač je postigao drugi gol za svoj tim, i tako Fulamu doneo velikih 2:0.

Podsetimo, Mitrović je dobio osam mečeva suspenzije jer je 19. marta na utakmici FA kupa protiv Mančester junajteda odgurnuo sudiju Krisa Kavana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track