GOLEADA U LAZAREVCU: Remi Kolubare i Napretka u Super ligi
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

GOLEADA U LAZAREVCU: Remi Kolubare i Napretka u Super ligi

Fudbal -

Napredak je večeras bio na nadomak treće pobede nad Kolubarom u ovoj sezoni Super ligeSrbije, ali su rudari izjednačili u poslednjim sekundama utakmice. Nesmotrenost odbrane gostiju koštala ih je pobede, Đokić je poravnao na 2:2 i postavio konačni rezultat utakmice.

Čarapani su poveli, posle lepe akcije, čiji su kreatori bili Stanković i Prijović, a Čečarić je biosiguran i savladao golmana Popovića u 18. minutu. Putinčanin je mogao da duplira prednost u 34. minutu iz slobodnog udarca sa 25 metara, ali nije bio precizan.

Pri kraju prvog poluvremena Kolubara je izjednačila. Ćosić je centrirao sa leve strane, a u želji da ga izblokira zakačio je Stanković loptu rukom. Istog trenutka sudija Ilić je svirao penal, VAR soba je potvrdila, a eksekutor sa 11 metara bio je Đuranović – 1:1.

Početak drugog poluvremena nije doneo nikakve promene, a poslednjih 20 minuta usledila su uzbuđenja. Bojan Matić je bio u izglednoj situaciji za gol, ali je golman Popović bio na mestu. Centarfor Kruševljana je u 78. minutu bio prisebniji i doneo voćstvo gostima – 1:2. Zasluge za golpripadaju i Bastajiću, koji je odlično prodirao, u šesnaeatercu ga je srušio kapiten domaćih Radovanović. Sudija Ilić nije razmišljao, jer je sve bilo očigledno i dosudio je još jedan penal. Matić je bio siguran sa bele tačke. Domaćin i gost su sada prebrinuli sve brige i ostaju superligaši i naredne sezone. Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track