NAJVEĆA SUDIJSKA PLJAČKA U ISTORIJI! Čovek svirao kraj dok je lopta išla u gol! Šokantna scena iz Španije obišla planetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DA LI JE REALNO?

NAJVEĆA SUDIJSKA PLJAČKA U ISTORIJI! Čovek svirao kraj dok je lopta išla u gol! Šokantna scena iz Španije obišla planetu! (VIDEO)

Fudbal -

U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Valjadolid je postigao gol protiv Sevilje, ali sudija je u tom momentu označio kraj i nije priznao pogodak.

Velika bura podigla se u španskoj fudbalskoj javnosti nakon šokantne odluke španskog arbitra Ortiza Ariaza.

Španski sudija produžio je prvo poluvreme četiri minuta. U momentu kada je dodatno vreme isticalo Valjadolid je izborio korner, i Ariaz je dozvolio da se izvede. Nakon udarca iz ugla fudbaler Valjadolida uputio je udarac ka golu Sevilje, izblokiran je, ali lopta se odbila do Eskudera koji je odmah uputio novi udarac iz velike daljine. Istog momenta kada je igrač Valjadolida šutirao ka golu, sudija je podigao ruku i svirao kraj. Lopta je završila u mreži, ali gol za prednost Valjadolida nije priznat.

Igrači domaćeg tima bili su besni zbog njegove odluke. Gotovo svi sa klupe Valjadolida upali su na teren i opkolili španskog arbitra, koji nije želeo da promeni odluku. Rezultat sukoba bio je crveni karton koji je zaradio jedan član stručnog štaba domaćeg tima.

Valjadolid nije uspeo da se oporavi od šoka koji je doživeo, pa je u drugom delu meča doživeo debakl. Sevilja je u nastavku postigal tri gola i zabeležila ubedljiv trijumf.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track